Μήνυση σε δημοσιογράφο από τον Πρόεδρο του ΚΣ Μολάων

Ενημερώνω όλα τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Μολάων, ότι εχθές κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία της Σπάρτης μέσω της δικηγόρου μου κ. Βερονίκης Λέκκα, κατά συγκεκριμένου δημοσιογράφου της εφημερίδας των Συντακτών καθώς και του Διευθυντή της εφημερίδος, για το συκοφαντικό και υβριστικό δημοσίευμα τους, σύμφωνα με το οποίο “οι κυνηγοί είμαστε δολοφόνοι που με παράνομα και νόμιμα όπλα σκοτώνουμε ότι κινείται και πετάει στην Ελλάδα”.

Την στιγμή που έχουμε το αυστηρότερο νομοθετικό πλαίσιο στην Ευρώπη όσο αφορά τη θήρα, δεν πρόκειται να ανεχθώ από κανέναν να με αποκαλεί “δολοφόνο” και να το εκφράζει δημόσια από εφημερίδα Πανελλήνιας κυκλοφορίας .

Προσωπικά θα υπερασπιστώ το παραδοσιακό κυνήγι όπως το προβλέπει το Σύνταγμα της χώρας μου και θα απαντώ με τον ίδιο τρόπο σε όποιον με συκοφαντεί δημόσια, το χρωστάω στον εαυτό μου , στην οικογένειά μου και στους προγόνους μου.

Οι κυνηγοί είμαστε φορολογούμενοι πολίτες και έχουμε τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους με μία όμως διαφορά, πληρώνουμε κάθε χρόνο εκατομμύρια ευρώ στο Πράσινο ταμείο για το περιβάλλον, προσφέρουμε εκατομμύρια ευρώ στην πραγματική οικονομία από αγορές σε ρούχα, αυτοκίνητα σκυλιά, τροφές , καύσιμα κ.α. , επιπλέον είμαστε η μοναδική ομάδα που έχουμε ιδρύσει σώμα θηροφυλακής για να αστυνομεύουμε τους εαυτούς μας , με χιλιάδες συλλήψεις λαθροθήρων και παραβατών τα τελευταία χρόνια.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΕΜΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

2 Σχόλια

  1. Καλά έκανες πρόεδρε το ίδιο να πράξουν όλοι οι σύλλογοι γιατί εξαιτίας κάποιον τού είδους τους διαμορφώνεται γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/2/21, 9:46 μ.μ.

    Λίγοι μείνανε σαν και εσενα προεδρε. Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή