«Μας στεναχωρεί πιο πολύ, η κλεισούρα στα κυνηγόσκυλα…»


Μια παράμετρο που όλοι έχουμε σκεφτεί (όσοι δεν κυνηγάμε) είναι πως με την απαγόρευση μετακίνησης λόγω covid-19 και τα προβλήματα που προκύπτουν στο κυνήγι,  δεν χάνουν την αναψυχή τους μόνο οι κυνηγοί αλλά και τα κυνηγόσκυλα. 

“Για κάποιους από μας δεν είναι πρόβλημα να μην κυνηγήσουμε αλλά στεναχωριόμαστε για τα σκυλιά μας.  Δεν έχουμε “λύκους” ή άλλα είδη που τα πας μια βόλτα στην πλατεία, στο άλσος ή στο χωριό. Τα σκυλιά αυτά θέλουν άσκηση και εξοχή, θέλουν το φυσικό περιβάλλον του κυνηγιού. Προσωπικά δεν θα παρανομούσα ποτέ, δεν το θέλω αλλά δεν ξέρω και τι να τα κάνω τα σκυλιά μου, τα βλέπω κλεισμένα στο χωράφι και σκέφτομαι αν θα κολλάγαμε κορωνοϊό πάνω στα βουνά”… λέει κυνηγός στο agrinionews.

 Για να του απαντήσουν ότι είναι πολλές οι χιλιάδες των κυνηγών που σκέφτονται το ίδιο και ίσως αυτός να είναι ο φόβος των ειδικών. 

“Και τι θα κάνουμε; Ξέρετε πόσο θα πάει αυτό;” ήταν η νέα ερώτηση. 

“Υπομονή, τι άλλο;”, ήταν το μόνο που μπορούσαν να πουν. 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

2 Σχόλια

  1. Το κυνήγι τελειώνει για την Ελλάδα. Αρκετά. καιρός να ασχοληθούμε με την φωτογραφία. Όσο για κυνηγόσκυλα, χρησιμοποιούν τα λάθη μας για να καλύψουν αυτά που θα περάσουν.Εξ αλλου Πολλά τα λεφτά γύρω απ το νομοσχέδιο ΑΡΗ. Καλυνηχτα ονοιροπολοι χομπιστες συνκυνηγοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/21, 12:10 μ.μ.

      Και εμεις τι πρεπει να κανουμε; Αποφασισαν αυτοι ουι θα τελειώσουν το κυνηγι και εμεις ετσι απλα θα το δεχθουμε;;

      Διαγραφή