Το Dacia Duster ως αγροτικό

Το Duster αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Dacia αλλα και της Renault, διαθέτοντας όχι μόνο την ευρωπαϊκή έκδοχη με 5θυρο SUV αμάξωμα, αλλά και μια εκδοσή με καρότσα. 
Στη Βραζιλία κυκλοφορεί ως Oroch υπό το σήμα της Renault, και έχει σημειώσει σημαντική επιτυχία στη μεγαλύτερη αγορά της Λατινικής Αμερικής. 
Είναι καιρός να ανανεωθεί, ειδικά τώρα που παρουσιάστηκε το νέο Duster. 

Ψηφιακοί καλλιτέχνες του Kolesa.ru μετέτρεψαν την τρίτη γενιά του crossover αυτοκινήτου σε pick up, παρουσιάζοντας ένα μοντέλο που θα μπορούσε να κεντρίσει το ενδιαφέρον όχι μόνο στη Βραζιλία, αλλά και στην Ευρώπη. 

Διαθέτει δυναμικές γραμμές που απέχουν αρκετά από το συνηθισμένο στιλ των αγροτικών οχημάτων, με το φωτεινό «Renault» ολογράφως στην εμπρόσθια μάσκα να τραβάει τα βλέμματα. Οι κρυφές χειρολαβές των πίσω θυρών και η εξάρτηση τους μπορεί να αποτελέσουν πρωτοποριακά χαρακτηριστικά για ένα μοντέλο σε αυτήν την κατηγορία, ακόμα και αν πρόκειται για μια απεικόνιση. 

 Για να επιστρέψουμε στο πραγματικό Oroch, αυτό αναμένεται να καθυστερήσει να μπει στην παραγωγή. 
Έχει μήκος περίπου 4,7 μέτρα και μπορεί να φορτώσει έως και 680 κιλά στην καρότσα. 
Στην κορυφαία του έκδοση, διαθέτει ισχύ έως 170 άλογα.
 Αυτό επιτυγχάνεται με τον κινητήρα 1.3 TCe, ο οποίος δεν προσφέρεται πλέον στο νέο Duster και συνδυάζεται αποκλειστικά με κιβώτιο CVT Xtronic. 


Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις, το 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 9,8 δευτερόλεπτα και η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 189 χλμ./ώρα. 

Ο βασικός κινητήρας είναι ο ατμοσφαιρικός 1.6 SCe των 120 ίππων και 159 Nm ροπής, με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο. 
Το 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 11,8 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 169 χλμ./ώρα.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια