Καρδίτσα: Είχε πεθάνει η 85χρονη και μετά την κατασπάραξε λύκος-Βρέθηκε χωρίς κεφάλι


Όλα δείχνουν πως η ηλικιωμένη γυναίκα στην Αργιθέα Καρδίτσας πέθανε στο κρεβάτι της και μετά τήν έφαγε άγριο ζώο, πιθανότατα λύκος.

Τέλος στο θρίλερ που παρέπεμπε σε άγριο έγκλημα γύρω από το θάνατο μιας 85χρονης στην κοινότητα Καταφυλλίου, στην Αργιθέα Καρδίτσας, καθώς είχε βρεθεί νεκρή, χωρίς… κεφάλι, στο σπίτι της. 

 Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, από την μακροσκοπική εξέταση του ιατροδικαστική που έγινε στην 85χρονη προκύπτει ότι η γυναίκα που διέμενε μόνιμα στο χωριό, σε απομακρυσμένο σημείο, είχε πεθάνει πριν τη φάει άγριο ζώο. 

 Το μεγαλόσωμο ζώο που πιθανότατα ήταν λύκος (η περιοχή έχει λύκους, ενώ πριν μερικές μέρες λύκος τής είχε φάει μια κατσίκα σύμφωνα με κατοίκους) τής έκοψε το κεφάλι και μέρη του σώματός της, ενώ το κεφάλι της ακόμη δεν έχει βρεθεί από τους αστυνομικούς. 

Το σπίτι της, όπως έγινε γνωστό, δεν ήταν σε καλή κατάσταση και δεν είχε φως. 
 Την αστυνομία ενημέρωσαν ο πρόεδρος του χωριού και ο γιατρός που πήγαν στο σπίτι επειδή η γυναίκα δεν απαντούσε για ημέρες στα τηλεφωνήματα. 
 Ωστόσο θα ακολουθήσει νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου. 

 Σημειώνεται, πως η σορός της άτυχης ηλικιωμένης βρέθηκε στο κρεβάτι της. 

 Η σορός της δεν είχε κανένα δείγμα σήψης γι' αυτό προκύπτει, από την πρώτη εξέταση που έγινε επί τόπου, ότι δεν είχε πεθάνει μέρες πριν.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια