Τραυματισμός 69χρονου από πυρά κυνηγετικού όπλου.


Σοβαρός τραυματισμός 69χρονου στις όχθες του Αχελώου, από πυρά κυνηγετικού (λειόκανου) όπλου. 30 μέτρα πιο κάτω βρέθηκε νεκρό το αλογό του.


Στο νοσοκομείο Άρτας νοσηλεύεται  από εχθές βαριά τραυματισμένος ένας 69χρονος αλλοδαπός αλβανικής υπηκοότητας  μόνιμος κάτοικος  και εργάτης στην περιοχή του Μεσόπυργου μετά από τραυματισμό του για ξεκαθάρισμα λογαριασμών συμφωνά με την τελευταία εκδοχή της αστυνομίας.

Εσφαλμένα στην αρχή θεωρήθηκε πως τα πυρά ήταν παρέας κυνηγών που βρίσκονταν στην περιοχή του Αχελώου, επειδή έτσι έγραψε το blog epirus-tv-news.gr

Όμως σήμερα η αστυνομία απέδωσε το γεγονός σε ενέδρα που είχε στηθεί από άγνωστους στην περιοχή Μεσόπυργο Άρτας, στις όχθες του Αχελώου ποταμού από την πλευρά της Καρδίτσας.

Ειδικότερα, ο 69χρονος άνδρας   που βρισκόταν με το άλογό του στις όχθες του Αχελώου ποταμού από την πλευρά της Καρδίτσας βρέθηκε  τραυματισμένος  από περιπατητή   και παρα-δίπλα του  κείτονταν νεκρό το άλογό του.


Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα  Αστυνομία και ΕΚΑΒ με τον 69χρονο  άνδρα να διακομίζεται   στο Νοσοκομείο Άρτας όπου και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα ενώ αρμόδια υπηρεσία ανέλαβε την απομάκρυνση  από την περιοχή του νεκρού αλόγου.



Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας. Στην αρχή ξεκίνησαν αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό παρέας κυνηγών που ήταν στην περιοχή και θεωρήθηκε υπεύθυνη για τον τραυματισμό του 69χρονου.


Πλέον, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Άρτας και Καρδίτσας εξετάζουν με ποιους είχε διαφορές ο ηλικιωμένος Αλβανός, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Μεσόπυργου εδώ και αρκετά χρόνια και απασχολείται σε εποχικές εργασίες.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια