Αγιασμός – Γιορτή – Ενημερωτικό Σεμινάριο Κυνηγετικών Θεμάτων από τον Κ.Σ. Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 
 Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2023 στο Κέντρο Ενημέρωσης & Επιμόρφωσης (το γνωστό Μανιτάρι) αγιασμό στο πλαίσιο της νέας κυνηγετικής περιόδου, τιμώντας παράλληλα τον Άγιο Ευστάθιο, προστάτη των κυνηγών. 

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και πρόεδρος ΚΕΔΕ κ. Κυρίζογλου Λάζαρος, ο αντιδήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Μανωλόπουλος Βασίλειος, καθώς και πολλοί υποψήφιοι της τοπικής αυτοδιοίκησης. 
Ο Αγιασμός πραγματοποιήθηκε, παρόντος του αντιπεριφερειάρχη περιβάλλοντος της Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιουτίκα Κωνσταντίνου από τον πατέρα Αναστάσιο και τον Ιεροψαλτη, τον μέχρι πρότεινος κοσμήτορα, μας κ. Κόιο Νικόλαο. 

 Καλωσόρισμα απηύθυνε κ. Φραγγίδης Ιωάννης, ο πρόεδρος του Κ.Σ. Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. 

Στη συνέχεια ακολούθησε η ενημέρωση από τον κ. Γκροζούδη Καραφύλλη αντιπρόεδρο του Συλλόγου για διάφορα κυνηγετικά θέματα και τις δραστηριότητες του Συλλόγου (απαγόρευση θήρας σε ολόκληρο το νομό Έβρου, δωρεάν διάθεση 240 στρεμμάτων βιολογικής καλλιέργειας μηδικής στους κυνηγετικούς συλλόγους του πυρόπληκτου Ν. Έβρου, εξελίξεις με το νομοσχέδιο «ΑΡΓΟΣ», επικαιροποίηση λιστών συνεργείων δίωξης αγριόχοιρων κ.α.). Τέλος, ακολούθησε γιορτή με ψητά εδέσματα στον αύλειο χώρο του Συλλόγου. 

 Από το Γραφείο Τύπου του Κ.Σ.Α., 
Χρήστος Κυρκενίδης, Δασολόγος MSc

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια