Κυνηγοί έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να διασώσουν σκύλο από δεξαμενή.

 Τρεις κυνηγοί βρήκαν τραγικό τέλος, όταν προσπάθησαν να διασώσουν τον σκύλο τους από υπόγεια δεξαμενή στο Τέξας την Τετάρτη, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Η ομάδα των τεσσάρων κυνηγών είχε σχεδιάσει να συναντηθεί για κυνήγι γουρουνιών, όταν ένας σκύλος τους έπεσε από το αγροτικό τους, τρέχοντας σε χωράφι καλαμποκιού κοντά στην κομητεία Bastrop, λίγο έξω από το Όστιν.

Σε αυτό το χωράφι, ο σκύλος παρασύρθηκε σε μια οπή η οποία οδηγούσε σε υπόγεια δεξαμενή. Οι τρεις κυνηγοί – δύο άνδρες και μία γυναίκα, κάτοικοι της Φλόριντα – κατέβηκαν με σκοπό να διασώσουν πρώτα τον σκύλο και στη συνέχεια ο ένας τον άλλον.

Ο σερίφης σχολίασε σε συνέντευξη τύπου: «Είναι πάντα σκληρό όταν ένας ημέρα καταλήγει έτσι», όπως αναφέρει το USA Today.

Φαίνεται ότι το πρώτο άτομο που εισήλθε στη δεξαμενή προσπάθησε να βοηθήσει τον σκύλο, ενώ τα υπόλοιπα δύο θύματα τον ακολούθησαν. Το τέταρτο μέλος της ομάδας κάλεσε βοήθεια από το φορτηγό.

Οι αρχές αρχικά σχεδίασαν να ανοίξουν έναν διάδρομο δίπλα στη δεξαμενή, αλλά η προσπάθεια ακυρώθηκε λόγω των κινδύνων για την ασφάλεια. Η τελική αιτία θανάτου θα καθοριστεί από το τοπικό γραφείο τελετών.

Ο πρώτος άνδρας πήδηξε μέσα σχεδόν αμέσως, ενώ ο δεύτερος άνδρας και η γυναίκα προσπάθησαν να τον ακολουθήσουν αφού είχαν βγάλει κομμάτια των ρούχων τους, σύμφωνα πάντα με την USA Today.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια