Το νέο αγροτικό της Lada -Θα κοστίζει περίπου 11.000 ευρώ


 Η Lada προχωράει στην ανάπτυξη της επόμενης γενιάς του Niva και παράλληλα παρουσιάζει μια νέα προσθήκη στη γκάμα της, το νέο Lada Niva Pickup.

Το Niva Pickup είναι το όνομα του νέου μισο-τόνου pick up της ρωσικής εταιρείας. Πρόσφατα, είδαν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες του από ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Το νέο αγροτικό της Lada, βασίζεται στην αυτοφερόμενη πλατφόρμα που αναπτύχθηκε από τη ρωσική Alfa Automative Technologies (ATT) και αποτελεί μια εξέλιξη του SUV Niva Travel. Η καρότσα του μπορεί να φορτώσει έως και 500 κιλά.

Αναμένεται να παράγονται περίπου 4.000 αντίτυπα του νέου Niva Pickup ετησίως, προσφέροντας μια πολύτιμη επιλογή για τους επαγγελματίες στη Ρωσία που έχουν ανάγκη από ένα pick up μεσαίου μεγέθους, ειδικά μετά την αποχώρηση πολλών μεγάλων κατασκευαστών από την αγορά λόγω των γεωπολιτικών εξελίξεων.

Το Niva Pickup βασίζεται στην πλατφόρμα του Lada Niva Travel και διαθέτει σύστημα μόνιμης τετρακίνησης. Κάτω από το καπό του βρίσκεται ο γνωστός 4κύλινδρος κινητήρας χωρητικότητας 1,7 λίτρων, που παράγει ισχύ 80 ίππων.


Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν ένα ελαφρύ pick up με μεγαλύτερη καμπίνα, προσφέροντας περισσότερο χώρο στο εσωτερικό και τη δυνατότητα μεταφοράς περισσότερων από δύο ατόμων. Επίσης, παρουσιάζει μεγάλη απόσταση από το έδαφος, προσφέροντας ευελιξία και αξιοπιστία για αγροτικές εργασίες.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η τιμή του νέου Niva Pickup, αλλά αναμένεται να κυμαίνεται κοντά στην τιμή εκκίνησης του Niva Travel, που ξεκινά από περίπου 10.700 ευρώ στη ρωσική αγορά. Όσον αφορά τον εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι κυρώσεις στις εισαγωγές τεχνολογικών προϊόντων στη Ρωσία έχουν επηρεάσει τη διαθεσιμότητα ορισμένων συστημάτων ασφάλειας, όπως οι αερόσακοι και το ABS.


Προς το παρόν, η ATT αναμένει την έγκριση της AvtoVaz, ώστε να ξεκινήσει την παραγωγή του Niva Pickup. Όταν δοθεί η έγκριση, η ATT θα είναι σε θέση να κατασκευάζει το 40% των εξαρτημάτων και ανταλλακτικών που χρειάζονται για την παραγωγή του Niva Pickup.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια