Λογαριασμός για κυνηγό που υπέστη ακρωτηριασμό


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
 GR 70 0172 4060 0054 0610 8762 599 
Τράπεζας Πειραιώς 

 Σας ενημερώνουμε ότι σε ατύχημα που είχε ο συνάδελφος κυνηγός και μέλος του Συλλόγου μας κ. Γκόλιας Λάζαρος στις 12 Φεβρουαρίου 2023, όπου κατά την διάρκεια του κυνηγίου, κομμάτι βράχου αποκολλήθηκε, παρασέρνοντάς τον και καταπλακώνοντάς από τη μέση και κάτω, φέροντας πολλαπλά τραύματα, είχε σαν αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του δεξιού του ποδιού. 

 Νοσηλεύτηκε μέχρι πρόσφατα στο νοσοκομείο «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», όπου και υποβλήθηκε σε πάρα πολλές χειρουργικές επεμβάσεις και θ’ ακολουθήσουν κ’ άλλες, για την όσο δυνατόν καλύτερη αποκατάστασή του. 
 Πέραν της ιατρικής φύσης του προβλήματος του αλλά και της ψυχολογικής του κατάστασης, καλείται να καλύψει τα υπέρογκα έξοδα της αποκατάστασής του, κάτι το οποίο δεν είναι εφικτό διότι είναι αδύνατον στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή να εργασθεί. 

 Ο Σύλλογός μας, με πρωτοβουλία του Προέδρου κ.Γεωργίου Σαραλιώτη αλλά και όλου του Διοικητικού Συμβουλίου, από την πρώτη μέρα κιόλας που πληροφορήθηκαν το ατύχημα, βρίσκονται στο πλάι του , ξεκινώντας έναν αγώνα ο οποίος ολοκληρώθηκε σήμερα, και πάντα με την σύμφωνη γνώμη και τη βοήθεια της οικογένειάς του, ούτος ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για την χορήγηση άδειας από το αρμόδιο Υπουργείο για άνοιγμα Ερανικού Τραπεζικού Λογαριασμού στο όνομα του κ. Γκόλια Λάζαρου, τον οποίο και επίσημα δημοσιεύουμε. 

 Θα πρέπει επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεώργιο Αμυρά, όπως επίσης και την Υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου που συνέβαλαν τα μέγιστα και ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας. 

 Έχοντας όλοι το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης στην μετέπειτα πορεία του κ.Γκόλια Λάζαρου (ψυχολογική και ιατρική –κατ’ εξακολούθηση χειρουργικές επεμβάσεις, πρόσθετο μέλος ποδιού, κ.λ.π. )μπορούμε να συνδράμουμε , καταθέτοντας χρήματα στον λογαριασμό GR 70 0172 4060 0054 0610 8762 599 Τράπεζας Πειραιώς (που είναι και ο μοναδικός επίσημος λογαριασμός) ,έτσι ώστε η ζωή του να γίνει λιγότερο δύσκολη , βάζοντας τεχνητό μέλος ποδιού και περισσότερο λειτουργική.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια