Προσπάθησε να πουλήσει κυνηγόσκυλο και τον συνέλαβαν Πρόστιμο 33.000 ευρώ


Τον έπιασαν με προσημειωμένα χαρτονομίσματα 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Πάτρας, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, Έλληνας κατά πάσα περίπτωση κυνηγός ο οποίος προσπάθησε να πουλήσει το σκύλο του!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νέου πλαισίου περί ευζωίας ζώων συντροφιάς και παράβαση του νόμου περί όπλων. 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας σχετικά με πώληση σκύλου μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, αστυνομικός του Γ΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών επικοινώνησε με τον κατηγορούμενο και συμφώνησαν για την αγοραπωλησία του σκύλου. 
Στη συνέχεια ορίστηκε σημείο συνάντησης κατά το οποίο ο κατηγορούμενος παρέλαβε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (300) ευρώ και συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον κατηγορούμενο και στο όχημα του βρήκαν και κατέσχεσαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, έγγραφα, μία λάμα μαχαιριού, ένα σουγιά, ένα φάρο οχήματος και ένα κινητό τηλέφωνο. 

 Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών προέκυψε ότι ο συλληφθείς από την 10-05-2022 έως 22-02-2023 προέβη συνολικά σε (30) αναρτήσεις αγγελιών, σε ιστοσελίδες του διαδικτύου, που αφορούσαν την πώληση κυνηγητικών σκύλων. 
 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών και του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας του επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 33.000 ευρώ.


Δείτε την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:
03-03-2023: Συνελήφθη άνδρας για παράβαση του νέου πλαισίου περί ευζωίας ζώων συντροφιάς

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια