Οργανωμένο κυνήγι κορακοειδών από Κυνηγετικό Σύλλογο Αμπελοκήπων 22/02/2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

« Σεμινάριο Ασφαλούς χρήσης όπλου και ομαδικό κυνήγι κορακοειδών στην κοίτη του Γαλλικού ποταμού  από τον Κ.Σ.Αμπελοκήπων»

 

 

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το απόγευμα της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου 2023 σεμινάριο «Ασφαλούς Χρήσης Όπλου» στο χώρο της κοίτης του Γαλλικού ποταμού και στη συνέχεια ομαδικό κυνήγι κορακοειδών. Αυτή αποτελούσε την 29η Καταπολέμηση Κορακοειδών, μια διαχρονική δραστηριότητα του Συλλόγου μας στα πλαίσια του διαχειριστικού ρόλου των κυνηγετικών οργανώσεων.

Αφού πρώτα έγινε εισήγηση για την ασφαλή χρήση των όπλων από τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Καραφύλλη Γκροζούδη, οι κυνηγοί διασκορπίστηκαν στα καρτέρια τους. Η περιοχή βρίθει κυρίως από καρακάξες, που εχθές είχαν την τιμητική τους.

Μετά το τέλος της καταπολέμησης όλοι οι κυνηγοί περισυνέλεξαν και παρέδωσαν τα χρησιμοποιημένα φυσίγγια. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στο ζευγάρι κυνηγών μας. κ. Γεώργιο Παπανικολάου και τη σύζυγό του Μαρία, για την αξιέπαινη προσπάθεια τους κατά τη διάρκεια όλης της κυνηγετικής περιόδου να μαζεύουν όλα τα χρησιμοποιημένα φυσίγγια που έβρισκαν οποτεδήποτε έβγαιναν για κυνηγετικές εξορμήσεις.

Από το Γραφείο Τύπου του Κ.Σ.Α., 
 Χρήστος Κυρκενίδης, 
Δασολόγος MSc

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια