Ημερίδα του Κ.Σ. Δράμας


Ο κυνηγετικός σύλλογος Δράμας στο πλαίσιο δράσεων επιμόρφωσης των κυνηγών του έργου «Δράσεις ευαισθητοποίησης για την προστασία της βιοποικιλότητας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παρανεστίου και της Τοπικής Κοινότητας Σιδηρονέρου», του τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Ν. Δράμας που υλοποιεί, διοργάνωσε ημερίδα με θέμα: 
"Πληθυσμιακές τάσεις και κατάσταση των άγριων οπληφόρων στη Δυτική Ροδόπη" την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 , στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Τοπικής Κοινότητας Αδριανής. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Καγιάογλου, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Μπαϊρακτάρης, ο Υπεύθυνος Θήρας του Δασαρχείου Δράμας κ. Κουτσαντάς, ο εκπρόσωπος του Δασαρχείου Δράμας κ. Κεχαγιόγλου, το μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΜΑΘ κ. Γεωργιάδης, ο υποψήφιος βουλευτής Δράμας κ. Κυριαζίδης καθώς και πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου. 

Ευχαριστούμε το Δήμο Παρανεστίου και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αδριανής για τη φιλοξενία καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αδριανής για την υποστήριξη.






ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια