Βράχος καταπλάκωσε το πόδι κυνηγού


Στην επώδυνη διαδικασία του ακρωτηριασμού του κάτω άκρου του ενός ποδιού του άτυχου κυνηγού, που τραυματίστηκε την Κυριακή το πρωί στη διάρκεια άσκησης της θήρας, μπήκαν οι γιατροί του νοσοκομείου Χατζηκώστα, όπου διακομίστηκε ο νεαρός. 

Οι προσπάθειες των ιατρών ήταν υπεράνθρωπες για να σώσουν το πόδι του κυνηγού, που είχε καταπλακωθεί για ώρα από έναν βράχο που αποκολλήθηκε, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό και επειδή προέκυπτε άμεσος κίνδυνος για τη ζωή του, η μόνη λύση ήταν ο ακρωτηριασμός. 

Το ατύχημα συγκλόνισε τη μικρή κοινωνία της Μάζιας όπου συνέβη, όπως και των Λογγάδων από την οποία κατάγεται ο άτυχος κυνηγός, καθώς με τις υπάρχουσες πληροφορίες φαίνεται πως σε ανύποπτη στιγμή, πατώντας σε ένα βράχο, αυτός κατρακύλησε, με συνέπεια ο κυνηγός να χάσει την ισορροπία του και ο βράχος να καταπλακώσει το ένα του πόδι. Πυροσβέστες από την υπηρεσία των Ιωαννίνων και της 5ης ΕΜΑΚ έδωσαν μάχη μαζί με τους διασώστες του ΕΚΑΒ για να τον απεγκλωβίσουν με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και ακολούθησε η διακομιδή του στο νοσοκομείο. 

Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον άτυχο κυνηγό εξέφρασε μιλώντας στο ITV, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων Γιώργος Σαραλιώτης, τονίζοντας επίσης, πως η κυνηγετική οικογένεια ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση που έγινε για τη συγκέντρωση μονάδων αίματος και μέσα από την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου, αλλά και μεμονωμένα. Πρόσθεσε ακόμη, ότι από την πρώτη στιγμή ενεργοποιήθηκαν οι διαδικασίες για την ασφαλιστική κάλυψη και αποζημίωση του κυνηγού, με βάση την συμφωνία που έχει συνάψει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ιωαννίνων, για όσους εκδίδουν άδεια θήρας σε ετήσια βάση.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια