Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος κυνηγός στο Παναχαϊκό


 Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 47χρονου πατρινού κυνηγού που αγνοείτο, από το μεσημέρι της Τετάρτης 14/12/2022, στο Παναχαϊκό όρος. 

Νεκρός βρέθηκε ο 47χρονος πατρινός κυνηγός Δημήτρης Παπακωστόπουλος – ιδιοκτήτης καφετέριας – που αγνοείτο από χθες το μεσημέρι στο Παναχαϊκό όρος. 
 Σύμφωνα μεπληροφορίες του pelop.gr, ο άνδρας βρέθηκε από ορειβατική ομάδα διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρα και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «Δούκα». Μαζί τους ήταν και τρεις φίλοι του κυνηγοί. Η σορός του εντοπίστηκε λίγο πριν 10 το πρωί της Πέμπτης 15/12/2022. Δίπλα στον 47χρονο βρίσκονταν τα κυνηγετικά του σκυλιά. 

 ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ 


Τα ίχνη του 47χρονου Δημήτρη Παπακωστόπουλου, χάθηκαν από το μεσημέρι της Τετάρτης 14/12/2022 στο Παναχαϊκό, όταν πήγε μόνος του για κυνήγι πέρδικας Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr μέχρι και σήμερα νωρίς το πρωί το κινητό του τηλέφωνο ήταν «ανοιχτό», ενώ σηκώθηκε και drone της Πυροσβεστικής, χωρίς ωστόσο κάποια αποτελέσματα, λόγω της πυκνής ομίχλης στο σημείο. αναζητήσεις από του ορειβάτες διασώστες της 6ης ΕΜΑΚ με τη συνδρομή πλέον και των δυο σκύλων της Μονάδας, επικεντρώθηκαν σε ρεματιά όπου γίνεται το κυνήγι της πέρδικας. Στις έρευνες μετείχαν κυνηγοί φίλοι του αγνοούμενοι και άτομα που γνωρίζουν καλά την περιοχή του βουνού. 

Αρχικά οι ολονύκτιες έρευνες εστιάστηκαν στο αιολικό πάρκο του Παναχαϊκού και σε σημεία που συνήθιζε να επισκέπτεται. 
 Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», περίπου στις 7.50μμ της Τετάρτης, εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του σταθμευμένο στη θέση «βρύση Καλογέρα» κοντά στη δεύτερη ανεμογεννήτρια, ωστόσο ο ίδιος παρέμενε άφαντος. 


Φίλος που τον αναζητούσε κάλεσε στην έκτακτη γραμμή βοήθειας «112» και ενημέρωσε τις Αρχές, με την κινητοποίηση Αστυνομίας και Πυροσβεστικής να είναι άμεση.Λίγο πριν τις 9 το βράδυ, 10 στελέχη της ορειβατικής ομάδας έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και ο «Δούκας», ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Μονάδας, προσέγγισαν το σημείο και αμέσως ξεκίνησαν τις αναζητήσεις.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια