ΚΥΠΡΟΣ: Δεν είναι απόφαση όλων των κυνηγών η στήριξη Νίκου Χριστοδουλίδη

Δεν είναι απόφαση όλων των κυνηγών της Κύπρου η στήριξη της υποψηφιότητας Νίκου Χριστοδουλίδη, αλλά του Κινήματος Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, ξεκαθάρισε μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδία Κυνηγίου και διατήρησης Άγριας Ζωής Ηλίας Πεκρής. 

Ξεκαθάρισε επίσης ότι ο καθένας στις τάξεις της ομοσπονδίας στηρίζει όποιον επιθυμεί. Μιλώντας στη Μεσημβρινή Έκδοση, ο κ. Πεκρής επεσήμανε ότι δεν ήταν ορθός ο τρόπος που παρουσιάστηκε η στήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη από το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, αφού όπως είπε, το κίνημα εκπροσωπεί μόνο μια μικρή μερίδα κυνηγών και όχι το σύνολο των 60 χιλιάδων που ο καθένας ανήκει σε διαφορετικό πολιτικό και κομματικό χώρο. 

Η Ομοσπονδία, τόνισε, η οποία έχει υπό την ομπρέλα της 170 συλλόγους, θα μείνει ακομμάτιστη και αχρωμάτιστη όπως είναι από ιδρύσεως της το 1952 και δεν επιθυμεί τον κομματικό χρωματισμό της. Υπέδειξε ότι αυτό που ενώνει όλους τους συλλόγους που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της ομοσπονδίας είναι η αγάπη για το περιβάλλον το κυνήγι και την άγρια ζωή και υπερβαίνει κατά πολύ κομματικές διαφορές που τυχόν υφίστανται μεταξύ των διαφόρων μελών.
Δεν μπορεί, όπως είπε, να χρωματίζει τον κυνηγόκοσμο ο Α ή ο Β.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια