Δράσεις από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμπελοκήπων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

« Αγιασμός – Γιορτή – Ενημερωτικό Σεμινάριο Κυνηγετικών Θεμάτων από τον Κ.Σ. Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης»

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου 2022 στο Κέντρο Ενημέρωσης & Επιμόρφωσης (το γνωστό Μανιτάρι) αγιασμό στο πλαίσιο της νέας κυνηγετικής περιόδου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Μανωλόπουλος Βασίλειος, εκπροσωπώντας και το δήμαρχο Κυρίζογλου Λάζαρο. Παρόντες ήταν, επίσης, ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Φάμελλος Σωκράτης και οι βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης, Ευθυμίου Άννα, Σιμόπουλος Στράτος και Γκιουλέκας Κώστας.

Όλοι οι παραπάνω απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό, καθώς και οι πρώην πρόεδροι του Κ.Σ. Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης Πολυχρόνης Ιωάννης, Καλογεράκος Νικόλαος, Γιαπουτζής Απόστολος και Γκροζούδης Καραφύλλης, ενώ φυσικά απευθύνθηκε στους παριστάμενους και ο νυν πρόεδρος Φραγγίδης Ιωάννης. 

Την Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας-Θράκης εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Γκατζάρας Νικόλαος και ο ταμίας Δημηρόπουλος Σωτήριος.

Ακολούθησε γιορτή στον αύλειο χώρο των γραφείων του Συλλόγου με ψητά εδέσματα, με τη φροντίδα των μελών του συλλόγου: Ραφαηλίδη Κώστα, Κουκουτζέλη Χριστόφορου και Αγελαράκη Λάκη.

Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου, πατήρ Κωνσταντίνος.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ο Δημήτρης Θεοχάρης, οι Αφοί Παστραφίδη και ο Μιχάλης Πεζίκογλου, ο οποίος διέθεσε για την εξυπηρέτηση όσων δεν μπορούσαν να μεταβούν στον χώρο, «βανάκι» του τουριστικού γραφείου “Crazy Holidays”.

Από το Γραφείο Τύπου του Κ.Σ.Α.,

Χρήστος Κυρκενίδης, Δασολόγος MSc


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια