Επεισοδιακή σύλληψη λαθρο-κυνηγών στην Κύπρο: Τραυμάτισαν μέλος της Υπηρεσίας Θήρας

 Δύο πρόσωπα, ηλικίας 36 ετών, συνελήφθησαν χθες από την Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση λαθροθηρίας, καταδίωξης θηραμάτων εντός απαγορευμένης περιοχής κυνηγίου και μη συμμόρφωσης σε σήμα θηροφύλακα.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας. Σύμφωνα με την καταγγελία γύρω στις 7π.μ. χθες, περίπολο της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας, άκουσε πυροβολισμούς, που προέρχονταν από απαγορευμένη περιοχή κυνηγίου, στην επαρχία Λευκωσίας. Στη συνέχεια οι θηροφύλακες εντόπισαν τρία πρόσωπα, να βρίσκονται εντός της απαγορευμένης για κυνήγι περιοχής, με τη συνοδεία σκύλων, ενώ ένας από αυτούς είχε στην κατοχή του κυνηγετικό όπλο.

Μόλις τα τρία πρόσωπα αντιλήφθηκαν την παρουσία των μελών της Υπηρεσίας Θήρας, επιβιβάστηκαν σε δύο οχήματα, που δεν έφεραν αριθμούς εγγραφής και τράπηκαν σε φυγή. Οι θηροφύλακες ακολούθησαν τα δύο οχήματα, καλώντας τους οδηγούς να σταματήσουν για έλεγχο. Ωστόσο μόλις το όχημα της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας προσέγγισαν τα ύποπτα οχήματα, οι οδηγοί των δύο οχημάτων φέρονται να οδήγησαν τα οχήματά τους προς το υπηρεσιακό όχημα, με αποτέλεσμα να το κτυπήσουν στο μπροστινό μέρος, προκαλώντας ελαφρές ζημιές. Μετά τη σύγκρουση, τα δύο ύποπτα οχήματα κατάφεραν να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κατά τη διάρκεια του πιο πάνω περιστατικού, τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας, αναγνώρισαν δύο από τα πιο πάνω πρόσωπα. Πρόκειται για δυο 36χρονους, κατοίκους της επαρχίας Λάρνακας. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, τραυματίστηκε ελαφρά ένα μέλος της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας. Επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών διερευνά την υπόθεση.

www.alphanews.live

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια