Brigitte Bardot: Ένοχη για εξύβριση απέναντι στους κυνηγούς

 Η 86χρονη Μπαρντό, έχει στο ενεργητικό της καταδίκες για ρατσιστικές επιθέσεις σε μουσουλμάνους, εβραίους αλλά και ένα σωρό αντισημιτικά σχόλια.

Λίγους μήνες πριν εξύβρισε τον επικεφαλής της γαλλικής ομοσπονδίας κυνηγών με αποτέλεσμα να της επιβληθεί πρόστιμο των 5.000 ευρώ. Επιπλέον, θα πρέπει να καταβάλει στον Ουιλί Σραέν 1.000 ευρώ αλλά και άλλα 1.000 ευρώ ως δικαστικά έξοδα!

«Υπανθρώπους αξιοθρήνητης δειλίας» είχε χαρακτηρίσει τους κυνηγούς σε άρθρο της το 2019, ενώ αποκάλεσε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, «χαρακτηριστικό παράδειγμα του παραπάνω ισχυρισμού».

Αυτή τη φορά, ενώπιον του δικαστηρίου της Arras, η πρώην σταρ κλήθηκε επειδή προσέβαλε ξανά τον Willy Schraen, τον Πρόεδρο της Εθνικής Ομοσπονδίας κυνηγών.

Η προσβολή σημειώθηκε σε μια ανοιχτή επιστολή που έγραψε η Brigitte Bardot προς τον Προέδρο της Δημοκρατίας και σε μια μικρή παράγραφο αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Εθνικής Ομοσπονδίας κυνηγών για κάποια σχόλια του για τις αδέσποτες γάτες:

«Πώς εκείνο το μεγάλο κάθαρμα, o Willy Schraen σε παρέσυρε σε σημείο να του επιτρέψεις να θέλει να πυροβολήσει αδέσποτες γάτες, πέρα ​​από όλα τα προνόμια που του δίνεις;! "

Σχόλια που ο Πρόεδρος της FNC δεν έκανε ποτέ αφού μίλησε για αιχμαλωσία αδέσποτων γατών με σκοπό την στείρωσή τους σε μια συνέντευξη, όπως έχουν κάνει και άλλες πολλές ενώσεις στην Γαλλία.

Το δικαστήριο του Arras αρχικά επέβαλε 10.000 € κατά της Brigitte Bardot την Τρίτη και η υπόθεση βρίσκεται υπό διαβούλευση και η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί αργότερα.

 

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια