Βραδιά βραβεύσεων για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Τρικάλων

«Διπλός» ήταν ο χαρακτήρας της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός…

«Διπλός» ήταν ο χαρακτήρας της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρικάλων το βράδυ της Παρασκευής, λίγες πριν την έναρξη των προκριματικών αγώνων για το τρόπαιο «Πολυκανδριώτης».

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, οι Τρικαλινοί κυνηγοί συναντήθηκαν στο “ΚΑΦΕ ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ” για να τιμήσουν τον κυναγωγό και πρωταθλητή Ευρώπης, αλλά και επίλεκτο μέλος τοπικού Συλλόγου κ. Αχιλλέα Νταούλα, για την μακρόχρονη προσφορά του στην ανάδειξη της Ελληνικής αγωνιστικής κυνοφιλίας, καθώς επίσης τους ομοσπονδιακούς θηροφύλακες του νομού Τρικάλων κ. Βασίλειο Μπέκο, Αθανάσιο Τριμήντζιο και Αθανάσιο Βερεντζιώτη για τη μακρόχρονη προσφορά τους στην διαφύλαξη της πανίδας και χλωρίδας του τόπου. 

Με τα θερμότερα λόγια για το πρόσωπο του κ. Αχιλλέα Νταούλα μίλησε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Σταύρος Τραγάνης, λέγοντας ότι φέτος για πρώτη φορά ο Σύλλογος ανοίγει μια ακόμα σημαντική σελίδα στην ιστορία του.

«Δε συμμετέχει απλά στη διοργάνωση των προκριματικών αγώνων για την συγκρότηση της εθνικής ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην κυνοφιλική δραστηριότητα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Φέτος, τρέχουμε και εμείς μέσω του Αχιλλέα Νταούλα που έχει κατακτήσει ήδη τις κορυφές της Ευρώπης. Του ευχόμαστε το ταξίδι του να είναι μεγάλο μέχρι τα ισπανικά τερέν, φορώντας εκτός από τα άλλα σύμβολα και τα σύμβολα του κυνηγετικού συλλόγου στο στήθος του» τόνισε ο κ. Τραγάνης.

Παράλληλα, του παραδώσαμε και ιματισμό με το σήμα του Συλλόγου , ευχαριστώντας τον για την τιμή που έκανε να αγωνίζεται με το σύμβολο του Συλλόγου στο στήθος του. Ο κ. Τραγάνης στάθηκε στην βράβευση ομοσπονδιακών θηροφυλάκων του ν. Τρικάλων, υπογραμμίζοντας ότι «παλεύουνε μακροχρόνια και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, νυχθημερόν για την προστασία της χλωρίδας και της πανίδας του τόπου μας. Θεωρούμε ότι ανθρώπινες αξίες που αναδεικνύονται μέσα από τις δράσεις τους πρέπει να τις τιμάμε».

Σε ό,τι αφορά στη νέα κυνηγετική χρονιά που ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες, ανέφερε ότι η χρονιά ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Κυνηγετικό Σύλλογο, αφού η ανανέωση των αδειών καταγράφει αύξηση σε σχέση με πέρυσι. Ο πρόεδρος του τοπικού Συλλόγου ευχήθηκε να μην γίνουν τα ίδια λάθη που έγιναν την περασμένη χρονιά, καθώς στο πλαίσιο των μέτρων για την αναχαίτιση της πανδημίας είχε απαγορευθεί η μετακίνηση για το κυνήγι. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας, Βαγγέλης Μπαλατσός στάθηκε στη σημασία της εκδήλωσης για την επιβράβευση του Αχιλλέα Νταούλα, αλλά και για την βράβευση των τριών θηρυφυλάκων.



ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια