Αγώνες ΑΚΙ από τον Ο.Φ.Ε.Ι.

 

Ο Όμιλος Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη όπως κάθε χρόνο διοργανώνει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, αγώνες ΑΚΙ  ιχνηλατών για το πρωτάθλημα ιχνηλατών ΟΦΕΙ.

Ετσι  και φέτος θα πραγματοποιηθούν τα δύο πρώτα σαββατοκύριακα, αγώνες ΑΚΙ ιχνηλατών όλης της ομάδας 6, σε Κορινθία και Αίγιο. 

Τονίζουμε δε, ότι εάν κι εφόσον αλλάξουν οι έκτακτες  αποφάσεις που έχουν παρθεί τις τελευταίες μέρες από την πολιτεία  για τις πυρκαγιές, τότε και μόνο θα δοθούν εγκρίσεις για την πραγματοποίησή τους. 

Σε συνεργασία λοιπόν με τον Κ.Σ. Τενέας Κορινθίας στις 4-5 Σεπτέμβρη 2021 και με τον Κ. Σ. Αιγίου στις 11 Σεπτέμβρη 2021,  θα πραγματοποιήσουμε ΑΚΙ ιχνηλατών όλης της ομάδος 6.

 Οι συμμετοχές θα πρέπει να δηλωθούν όπως και να έχουν τα μέτρα προστασίας, στο τηλέφωνο του μέλους του Δ.Σ. του ΟΦΕΙ Μάνο Ηλία, 69.42.631.712  έως και τις 2 Σεπτέμβρη 2021 για τους αγώνες στην Τενέα και μέχρι τις 9 Σεπτέμβρη  2021 για το Αίγιο.  

Όλοι οι σκύλοι θα πρέπει να έχουν θεωρημένο βιβλιάριο υγείας σε εμβολιασμούς και αποπαρασιτώσεις και να  φέρουν ηλεκτρονική ταυτότητα. 

Πληροφορίες για ξενοδοχεία  κ.λπ. ,   θα δίνονται στα εξής τηλέφωνα: 

Για την Τενέα στο 698 559 4280

Για το Αίγιο στο 697 668 2348


Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα βρεθούμε ξανά όλοι από κοντά για τις μεγάλες αυτές γιορτές της Κυνοφιλίας, που ο ΟΦΕΙ ξέρει να διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία.

 Όλοι λοιπόν το Σεπτέμβρη στην Πελλοπόνησσο, πριν βεβαίως από την έναρξη του αγαπημένου μας κυνηγίου, αφού μέσα στη σεζόν ο ΟΦΕΙ σεβόμενος  την αγαπημένη μας  δραστηριότητα, δε διοργανώνει αγώνες!

Καλή αντάμωση φίλοι μας !

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια