Δωρεά αντλητικού συγκροτήματος στην Α' ΚΟΚΔ από της Αντιπεριφέρεια Χανίων


Τις ευχαριστίες της προς την Αντιπεριφέρεια Χανίων και ειδικότερα προς τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Καλογερή, καθώς και τον τμηματάρχη Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Χανίων Γιάννη Βερυκοκίδη για τη δωρεά ενός πλήρους αντλητικού συγκροτήματος, με δυνατότητες πυρόσβεσης, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Α΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης Δωδεκανήσου (Α΄ ΚΟΚΔ).

 «Το αντλητικό συγκρότημα έχει τοποθετηθεί σε όχημα 4×4 της Α΄ ΚΟΚΔ και οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Π.Ε, Χανίων έχουν εκπαιδευτεί στη χρήση του από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, την οποία επίσης η Ομοσπονδία ευχαριστεί για την αμέριστη βοήθειά της και ειδικότερα τον διοικητή Γιώργο Μαρκουλάκη και τον υποπυραγό κ. Κατσιφαράκη, ο οποίος ανέλαβε την εκπαίδευση.
 Η Α΄ ΚΟΚΔ, χάρις στις ενέργειες και την προσφορά των προαναφερθέντων, αναβαθμίζει τη διαρκή εθελοντική της προσφορά στην προστασία της φύσης και της άγριας ζωής, συμμετέχοντας πλέον στην πρόληψη κι αν χρειαστεί στην κατάσβεση δασικών πυρκαγιών, που τόσο πληγώνουν την ύπαιθρο του νησιού, πάντα υπό την καθοδήγηση και το συντονισμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας» 
καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Α΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης Δωδεκανήσου.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια