Ανακοίνωση του ΚΣ Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης για τη διαβούλευση του προγράμματος “ΑΡΓΟΣ”

Από σήμερα το πρωί, τέθηκε προς διαβούλευση, το περίφημο νομοσχέδιο «Νέο πλαίσιο για την ευζωία των ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα ‘‘ΆΡΓΟΣ’’».

Το νομοσχέδιο με μια πρώτη ανάγνωση, δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην οικογένεια των κυνηγών και ιδιαίτερα στους τετράποδους συντρόφους μας.
Για την ακριβέστερη όμως ερμηνεία των άρθρων του νομοσχεδίου απευθυνθήκαμε στους επιστημονικούς συνεργάτες της ΚΟΜΑΘ και πιο ειδικά στην νομική ομάδα. Αναμένουμε το πόρισμα για να προχωρήσουμε συντεταγμένα στις ενέργειές μας.

Στον πόλεμο τούτο, δε περισσεύει κανείς μας. Αρχικά θα πρέπει δώσουμε τη μάχη, γράφοντας όλοι στην διαύγεια για τα δίκαια αιτήματά μας έναντι του νομοσχεδίου (προσοχή: η διαύγεια δεν F/B, οπότε γράφουμε σύντομα, απλά και με επιχειρήματα την άποψή μας. Ύβρεις, προσβολές κ.λ.π, δεν εγκρίνονται). Όποιος δεν το κάνει, πολύ απλά γίνεται αυτόματα και άθελά του σύμμαχος του παραλογισμού όσων σκαρφίστηκαν αυτό το νομοσχέδιο.
Επειδή όμως, ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, σας καλούμε να είστε σε εγρήγορση, είναι σίγουρο ότι θα χρειαστούν κι άλλες μάχες.

Ο Κ/Σ Αμπελοκήπων θα βγει στους δρόμους να φωνάξει, ναι, κι αν χρειαστεί να ματώσει. Είτε μόνος του, είτε, μακάρι… και … μ’ άλλους αντάμα! Μπροστάρης αν χρειαστεί, απλός στρατιώτης αλλά πάντα μαχητής στο πλευρό της ΚΟΜΑΘ και της ΚΣΕ.
Παρακαλούμε λοιπόν την Κ.Σ. Ε. και την Κ.Ο.ΜΑ.Θ. όπως αναλάβουν τον συντονισμό των δράσεων του κυνηγετικού κόσμου.
Είμαστε σ’ αναμμένα κάρβουνα!

Υ.Γ. : Όπως ίσως παρατηρείτε οι τελευταίες αναρτήσεις στην σελίδα του συλλόγου δεν γίνονται από τον πρόεδρο του συλλόγου. Κατά έναν παράξενο τρόπο μετά τα 50.000 χτυπήματα στην ανάρτηση που έγινε στις 18/4 με θέμα ακριβός αυτό: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΜΑΣ …, το F/B δεν λέει να επιτρέψει στον πρόεδρο να κάνει αναρτήσεις στην σελίδα μας. Παρόλα αυτά, αυτό δεν εμπόδισε τη συχνή παρουσία του στο προφίλ είτε του πρωθυπουργού είτε των αρμόδιων υπουργών.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια