Χανιά | «Πάρτι» λαθροκυνηγών το βράδυ σε χωριό της Κισάμου

Επεισοδιακή ήταν η περιπολία για δύο ομοσπονδιακούς θηροφύλακες χθες βράδυ σε χωριό της Κισσάμου.

Ήταν λίγο πριν τις 22.00 όταν οι δύο άντρες εντόπισαν ύποπτες κινήσεις από φακούς σε απομακρυσμένη περιοχή και αμέσως κινήθηκαν προς το σημείο. Μισή ώρα αργότερα συναντήθηκαν με ένα αγροτικό αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, το οποίο ο οδηγός του το εγκατέλειψε με τα κλειδιά στη μηχανή και οπλισμένος τράπηκε σε φυγή.

Λίγο πιο κάτω οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες εντόπισαν ένα ακόμη αγροτικό αυτοκίνητο και ύποπτες κινήσεις ατόμων, όμως είχαν εγκλωβιστεί στο στενό χωματόδρομο λόγω του αυτοκινήτου των λαθροκυνηγών, χωρίς να υπάρχει άλλος δρόμος διαφυγής.

Οι θηροφύλακες ενημέρωσαν την υπηρεσία τους και το ΑΤ Κισάμου οτι βρίσκονται σε κίνδυνο και αμέσως σήμανε συναγερμός. Αστυνομικές δυνάμεις από τα Χανιά, τον Πλατανιά και την Κίσαμο έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν τους δύο θηροφύλακες, ενώ πήραν και το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο από το σημείο, το οποίο οδήγησαν στο ΑΤ Κισαμου.

Στις φωτογραφίες που παρουσίασε το zarpanews.gr φαίνονται οι 3 φακοί που άφησε πίσω του ο δράστης και η άδεια θήκη του όπλου, ενώ στην καρότσα του αγροτικού οχήματος υπάρχει και ένας ψεκαστήρας.Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία ενώ ο δράστης που φαίνεται πως έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για λαθροθηρία, αναζητείται.

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια