Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου: Όχι στην υποχρεωτική στείρωση των κατοικίδιων ζώων


 Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι κυνηγοί αποτελούμε την μεγαλύτερη πληθυσμιακά κοινωνική ομάδα στην χώρα μας. Επιπλέον, οι κυνηγετικές μας οργανώσεις είναι οι μόνες αναγνωρισμένες και συνεργαζόμενες με την πολιτεία.


Ωστόσο, η παρούσα κυβέρνηση μας απέδειξε περίτρανα ότι δεν μας υπολογίζει λαμβάνοντας αδικαιολόγητες αποφάσεις και αναιτιολόγητα μέτρα, χωρίς ουδέποτε να μας καλέσει σε διάλογο, παρά τις επαναλαμβανόμενες οχλήσεις μας.

Αποτέλεσμα ήταν η έμμεση απαγόρευση της θήρας και τώρα η επιβολή υποχρεωτικής στείρωσης και των κυνηγετικών μας σκύλων. Και μετά τι;

Είναι λοιπόν συνάδελφοι μοναδική στιγμή να δείξουμε την συνοχή μας, την δύναμή μας, την μαχητικότητά μας, την αλληλεγγύη μας, την συμμετοχή μας, την αγάπη μας για το κυνήγι και για τα παιδιά μας στα οποία οφείλουμε να το κληροδοτήσουμε αλώβητο.

Σε αυτόν τον αγώνα έχουμε ευθύνη όλοι μας και πρέπει να δώσουμε το παρόν.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν χωράνε αλληλοκατηγορίες, υποκρισίες, διασπαστικές φιλοσοφίες και εγωισμοί. Δεν νοείτε από τόσες χιλιάδες κυνηγούς, να μην ανταποκρινόμαστε στην έκκληση για στήριξη του κυνηγίου. Δεν νοείτε να μένουμε αμέτοχοι.

Σας καλούμε λοιπόν συνάδελφοι να συμμετέχετε στο Ψήφισμα της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος (στον παρακάτω σύνδεσμο) για να αποδείξετε πρώτα στον εαυτό σας ότι νοιάζεστε για το κυνήγι και μετά να αποδείξουμε σε όσους νομίζουν ότι δεν ενδιαφερόμαστε, ότι δεν υπάρχουμε, ότι είμαστε εδώ. Είμαστε εδώ και δεν θα αφήσουμε κανέναν να επιβάλει φασιστικά και ιδεοληπτικά μέτρα ενάντια στο κυνήγι και στον κυνηγετικό μας σκύλο από όπου και αν αυτός προέρχεται.

https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/_Psifizoyme_ohi_stin_ypohreotiki_steirosi_ton_katoikidion_zoon_mas_2/

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Γ΄ Κ.Ο.Π.

- Ο Πρόεδρος –

Γραμματσούλιας Παναγιώτης

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια