Ανακοίνωση ΚΟΜAΘ για συμπλήρωση του ερωτηματολογίου Άρτεμις


 Με αφορμή τη λήξη της κυνηγετικής περιόδου, η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης, υπενθυμίζει σε όλους τους κυνηγούς, τη σημασία του να συμπληρώσουν και να αποστείλουν το ερωτηματολόγιο Άρτεμις.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου Άρτεμις από κάθε κυνηγό, αποτελεί τη μεγαλύτερη προάσπιση της θήρας μετά την τήρηση των γραπτών και άγραφων νόμων του κυνηγιού.

Μπορείτε να στείλετε τα συμπληρωμένα ερωτηματολόγια δωρεάν στην Επιστημονική Ομάδα Άρτεμις μέσα στο σχετικό φάκελο που λαμβάνετε μαζί με το ερωτηματολόγιο, ή να τα αφήσετε στα γραφεία του Συλλόγου σας, η διοίκηση του οποίου θα αναλάβει τα περαιτέρω.

Το ερωτηματολόγιο Άρτεμις διανέμεται κάθε χρόνο, σε πολλά αντίτυπα, από κάθε Κυνηγετικό Σύλλογο δωρεάν στους κυνηγούς. Σε περίπτωση που κάποιος κυνηγός δεν έχει το ερωτηματολόγιο, αλλά επιθυμεί να το συμπληρώσει, μπορεί να το αναζητήσει μέσω του Συλλόγου του.

Χάρη στο ερωτηματολόγιο Άρτεμις μπορούμε και αποδεικνύουμε την πληθυσμιακή αφθονία των θηραμάτων, η οποία αποτελεί βασική προϋπόθεση για να εκδοθεί η Ρυθμιστική Απόφαση Θήρας κάθε χρόνο.

Η συμπλήρωση και αποστολή του ερωτηματολογίου Άρτεμις χρειάζεται ελάχιστο χρόνο και αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση κάθε κυνηγού που επιθυμεί να συνεχίσει να κυνηγά στο μέλλον.

Τα τελευταία χρόνια το Άρτεμις έδωσε σημαντικά και πολύτιμα επιχειρήματα για την απρόσκοπτη συνέχιση της θηρας στο τρυγόνι και την ορεινή πέρδικα, η οποία χωρίς τα στοιχεία του Άρτεμις θα ήταν αμφίβολη.

Το ερωτηματολόγιο Άρτεμις είναι το «όπλο» κάθε κυνηγού.

Πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους, μπορείτε να κατεβάσετε το Στατιστικό Ερωτηματολόγιο Κυνηγού, καθώς και την Καρτέλα Βιομετρικών Στοιχείων Θηραμάτων.

Στατιστικό ερωτηματολόγιο κυνηγιού

Καρτέλα βιομετρικών στοιχείων θηραμάτων

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια