Πλήρωσε πολύ ακριβά παράνομο κυνήγι λαγού

 Στην δημοσιότητα δόθηκε η σύλληψη ενός ατόμου απο την Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου, διότι κυνηγούσε παράνομα βραδινές ώρες & εν μέσω Πανδημίας .. “λαγό”.

Συγκερκιμένα μετά από καταγγελίες για νυχτερινή παράνομη θήρα λαγών στην ευρύτερη περιοχή της Πουρναριάς Αρκαδίας του Δήμου Γορτυνίας, μικτό κλιμάκιο Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων του νομού Αρκαδίας, αποτελούμενο από τους Θηροφύλακες των Κυνηγετικών Συλλόγων Τρίπολης, Μεγαλόπολης, Τροπαίων και Δημητσάνας, έθεσε την περιοχή υπό παρακολούθηση.
Το βράδυ της 23ης Ιανουαρίου και περί ώρα 22.00 είδαν ένα όχημα το οποίο κινείτο ύποπτα και φώτιζε με προβολέα τα γύρω χωράφια. Στην συνέχεια άκουσαν και δύο πυροβολισμούς οι οποίοι προέρχονταν από το μέρος του. 

Οι Θηροφύλακες δρώντας οργανωμένα κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα, στο οποίο επέβαινε ένα άτομο και σε έλεγχο που έκαναν μέσα σε αυτό βρήκαν έναν σκοτωμένο λαγό.
Οπως εγινε γνωστό ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες (διαδικασία αυτοφώρου, κατάσχεση των παρανόμων μέσων θήρας κ.τ.λ.) και υπεβλήθη η σχετική δικογραφία στο Δασαρχείο Βυτίνας .

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια