Κ.Σ. Κοζάνης: Η απαντητική επιστολή του βουλευτή Μ.Παπαδόπουλου

Με απαντητική επιστολή, ως προς το Ψήφισμα Διαμαρτυρίας των 6 Κυνηγετικών Συλλόγων και των 3000 συμπολιτών κυνηγών του Νομού, τοποθετήθηκε με σεβασμό και κατανόηση ο Βουλευτής Κοζάνης κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Εν συντομία, ο κύριος Παπαδόπουλος τόνισε ότι το ομαδικό κυνήγι αγριόχοιρου αποτέλεσε το κρίσιμο σημείο για την λήψη της απόφασης απαγόρευσης. Όπως όμως αναγνώρισε μία ορθότερη αντιμετώπιση του θέματος θα αποτελούσε η διάκριση του τρόπου θήρας σε ατομική και ομαδική.

Αναφέρθηκε επίσης στις προσπάθειες που κατέβαλε από την αρχή της πανδημίας για την ενίσχυση όλων των κοινωνικά δίκαιων αιτημάτων. Προώθησε βελτιωτικές παρεμβάσεις στα αρμόδια Υπουργεία για την εξάλειψη τυχόν αστοχιών και ανάμεσά τους επιδίωξε την άρση απαγόρευσης μετακίνησης για την άσκηση θήρας.

Εμείς αυτό που κρατάμε ως παρακαταθήκη από τη δήλωση του κυρίου Παπαδόπουλου και τον ευχαριστούμε, είναι ότι «οι θέσεις της κοινωνίας των κυνηγών θα τυγχάνουν πάντοτε της στήριξής μου και της αλληλεγγύης μου».

Για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κοζάνης, η συνεχής ενημέρωση του πολιτικού προσωπικού της χώρας για ζητήματα κυνηγιού και η σύναψη ειλικρινών συμμαχιών στη βάση της προστασίας της φύσης, αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθειά μας για την διαιώνιση αυτής της υπέροχης και μοναδικής υπαίθριας δραστηριότητας που ευελπιστούμε κι ελπίζουμε, σε πείσμα των καιρών, να μεταβιβάσουμε ως «πολιτιστική κληρονομιά» και στα παιδιά μας.

Κυνηγετικός Σύλλογος Κοζάνης
05.02.2021

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια