Επιστολή Κ.Σ. Κέρκυρας προς Κ.Σ.Ε. & Ε' Κ.Ο.Η.


Κέρκυρα 02-02-2021 

 Προς 

1. Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος Υπόψη Προέδρου κ. Γ. Αραπατζή 

 2. Ε’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου Υπόψη Προέδρου κ. Ν. Παπαγρηγορίου

 Κύριοι Πρόεδροι, Χθες βράδυ ο Υφυπουργός Πολ. Προσταίας & Διαχ/σης Κρίσεων κ. Χαρδαλιάς, συνεντευξιαζόμενος, προσπάθησε να εξηγήσει τα ανεξήγητα… Από χθες το βράδυ, αναζητώ την απάντησή σας… Τι έγινε ? μειώθηκαν τα αντανακλαστικά σας ? 

Θεωρείτε πως ο κ. Υπουργός ήταν αρκούντος πειστικός, άρα σας (μας) αποστόμωσε ? ή (ακόμη χειρότερα) σας έπεισε για το ορθό των αποφάσεών του, άρα αναμένουμε ανακοίνωση της ΚΣΕ που θα τον αποθεώνει?

Αγαπητοί κύριοι Πρόεδροι, ΟΦΕΙΛΕΤΕ ή για το σωστότερο ΟΦΕΙΛΑΤΕ ΗΔΗ να έχετε απαντήσει !!! 

Αμεσα και καυστικά, εκτός κι αν δυσκολεύεστε… Ακούστε λοιπόν, εμείς οι κυνηγοί της Κέρκυρας, δεν θα αφήσουμε τα αστεία (τουλάχιστον) επιχειρήματά του αναπάντητα, έστω κι αν ο καλός Δημοσιογράφος που τον υποδέχθηκε μας έχει συνηθίσει να είναι πιο πιεστικός ακόμη και με περισσότερο «δύσκολους» προσκεκλημένους. Κύριε Υπουργέ, τι εννοείται ποιος θα φυλάξει και θα ελέγχει την μετακίνηση των κυνηγών ? Αυτός που ελέγχει και την απαγόρευση … (η οποία μάλιστα χρειάζεται περισσότερη αστυνόμευση). 

Αφήστε που είναι στην διάθεσή σας τόσο η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή, όσο και τα Δασαρχεία. Κύριε Υπουργέ, θαύμασα την πρόσθεση που κάνατε με τις εκατοντάδες χιλιάδες κυνηγών σε άθροισμα με τους εργαζόμενους στο λιανεμπόριο… Θεωρείτε αδύνατο να είναι κάποιος κυνηγός και ταυτόχρονα εργαζόμενος έτσι ? Δηλαδή εμείς οι κυνηγοί, τι είμαστε, εξωγήινοι ? Μας αθροίζετε ξεχωριστά και μας προσθέτετε… Τουλάχιστον πρωτότυπο !!! 

Αν για την οικονομία της συζήτησης το δεχθούμε, αφού δεν μας επιτρέπετε να κινηθούμε στην ύπαιθρο ή στη θάλασσα οι ψαράδες, χάνουμε κάθε άλλο δικαίωμα στη μετακίνηση ? Δεν σας περνάει από το μυαλό πως θα μας έχετε κι εμάς στα πεζοδρόμια, στις πλατείες ή στα καταστήματα ? Αλήθεια κ. Υπουργέ, τα εξώδικα (που προφανώς σας ενόχλησαν) από πότε έγιναν «ανάθεμα»? Η προσφυγή στο καταφύγιο της Ελληνικής Δικαιοσύνης για κάθε αδικούμενο πολίτη δεν σας βρίσκει σύμφωνο ? Ισως δίκαια, όταν θεωρείτε πως κατέχετε μαζί με τον Πάπα το αλάθητο. Αγαπητοί κκ Πρόεδροι, περιμένουμε την αντίδρασή σας, την αποδόμηση των επιχειρημάτων του κ. Υπουργού, αλλά και την πολιτική συμμαχία που έχετε δίπλα σας. ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και Ελληνική Λύση.

 Ζητήστε τους να στηρίξουν τους Ελληνες κυνηγούς και τις οργανώσεις τους οικονομικά, αλλά και το δίκαιο αίτημα όλων μας για άσκηση κυνηγίου την επόμενη χρονιά χωρίς άλλη επιβάρυνση. Αν θεωρείται πως ο πόλεμος έχει χαθεί, να σας ενημερώσω ότι μόλις άρχισε … 


 ΥΓ. Κύριε Πρόεδρε και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας, μην μας απογοητεύσετε. 


 Με εκτίμηση 

 Για το ΔΣ 

 Ο Πρόεδρος Γιώργος Α. Μαυρόπουλος

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια