Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο στα Χανιά

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί τα μέλη του ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Χανιών αύριο Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 17:30 το απόγευμα έξω από τη Διεύθυνση Δασών, στην Χρυσοπηγή, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής, πρόληψης διασποράς του ιού. 
 Στην ανακοίνωσή τους, τα μέλη του Συλλόγου χαρακτηρίζουν «αδικαιολόγητη» την απαγόρευση του κυνηγιού, ενώ κάνουν γνωστό ότι «η Κυνηγετική Συνομοσπονδία την περασμένη εβδομάδα κατέθεσε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το θέμα της απαγόρευσης μετακίνησης για το Κυνήγι, όπως και η Α’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης και Δωδεκανήσου έχει αποστείλει κατ’ επανάληψη έγγραφα διαμαρτυρίας στην Κυβέρνηση και στους Τοπικούς Βουλευτές ζητώντας δίκαιη μεταχείριση». Να υπενθυμίσουμε ότι αντίστοιχη συγκέντρωση διαμαρτυρίας είχε πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου 2020, στην Πλατεία 1866. 

 Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

 «Οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι είναι σωματεία οργανωμένα σε Ομοσπονδίες και Συνομοσπονδία και ως εκ τούτου πρέπει να λειτουργούμε Συλλογικά ως ένα σώμα με κοινό στόχο. 
Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία την περασμένη εβδομάδα κατέθεσε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το θέμα της απαγόρευσης μετακίνησης για το Κυνήγι, όπως και η Α’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης & Δωδεκανήσου έχει αποστείλει κατ’ επανάληψη έγγραφα διαμαρτυρίας στην Κυβέρνηση και στους Τοπικούς Βουλευτές ζητώντας δίκαιη μεταχείριση.
 Ο Σύλλογος μας έχει ήδη αποστείλει επιστολές διαμαρτυρίας για την απαγόρευση μετακίνησης για το κυνήγι με ημερομηνία 9 Νοεμβρίου 2020 προς τον Πρωθυπουργό. Ήδη από τις 14 Νοεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία 1866 Χανίων. 
Ως Σύλλογος έχουμε δώσει συνεντεύξεις σε Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καταγγέλλοντας την αδικαιολόγητη Απαγόρευση Κυνηγιού. 
Για εμάς το κυνήγι είναι μια μοναδική δραστηριότητα, είναι τρόπος Ζωής που δεν πρέπει να σταματήσει ΠΟΤΕ! Εμείς ως Σύλλογος, θα συνεχίσουμε τις ενέργειες πάνω στην αδικαιολόγητη-παράνομη απαγόρευση του Κυνηγιού, γνωρίζοντας ότι έχουμε απέναντι μας μια Κυβέρνηση εχθρική προς την Κυνηγετική Δραστηριότητα.» 
«Οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι είναι σωματεία οργανωμένα σε Ομοσπονδίες και Συνομοσπονδία και ως εκ τούτου πρέπει να λειτουργούμε Συλλογικά ως ένα σώμα με κοινό στόχο. Ο Σύλλογος μας έχει ήδη αποστείλει επιστολές διαμαρτυρίας για την απαγόρευση μετακίνησης για το κυνήγι με ημερομηνία 9 Νοεμβρίου 2020 προς τον Πρωθυπουργό. 
Ήδη από τις 14 Νοεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία 1866 Χανίων. Ως Σύλλογος έχουμε δώσει συνεντεύξεις σε Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καταγγέλλοντας την αδικαιολόγητη Απαγόρευση Κυνηγιού. Για εμάς το κυνήγι είναι μια μοναδική δραστηριότητα, είναι τρόπος Ζωής που δεν πρέπει να σταματήσει ΠΟΤΕ! 

Εμείς ως Σύλλογος, θα συνεχίσουμε τις ενέργειες πάνω στην αδικαιολόγητη-παράνομη απαγόρευση του Κυνηγιού, γνωρίζοντας ότι έχουμε απέναντι μας μια Κυβέρνηση εχθρική προς την Κυνηγετική Δραστηριότητα».

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια