Συνάντηση διαμαρτυρίας στην Τρίπολη για την άδικη απαγόρευση του κυνηγίου

 
Οι κυνηγοί της Τρίπολης την Τετάρτη 27/01/2021 συνετά και υπεύθυνα έδωσαν το παρόν σε κεντρικό σημείο της πόλης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την άδικη αντιμετώπιση από πλευράς κυβερνήσεως. 

Κατά των αποφάσεων που παίρνει η κυβέρνηση δηλαδή η Πολιτική Προστασία, δια στόματος Νίκου Χαρδαλιά, που έχει φέρει αναστάτωση στους κόλπους των κυνηγετικών συλλόγων, τάσσονται και οι κυνηγοί της Τρίπολης οι οποίοι συσπειρώθηκαν και βγήκαν σε μια ειρηνική διαμαρτυρία στην πόλη.

 Όσοι συγκεντρώθηκαν είχαν μαζί τους το σκύλο τους, φορούσαν πορτοκαλί αμφίεση, μάσκα και στέλνοντας μήνυμα με κωδικό 6 διαμαρτυρήθηκαν τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. 

 Το προηγούμενο χρονικό διάστημα με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Κ.Σ. Τρίπολης  αποφάσισαν να στείλουν και εξώδικο στον κ. Χαρδαλιά. 


Η ανακοίνωση:
 Αγαπητά μας μέλη, συνάδελφοι κυνηγοί. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την ομόφωνη απόφαση που έλαβε το ΔΣ, για την επίδοση εξώδικου στον υφυπουργό πολιτικής προστασίας και λοιπούς αποδέκτες, για την ρατσιστική αντιμετώπιση από πλευράς κυβερνήσεως στην οικογένεια των κυνηγών. 
Τη Δευτέρα θα γίνει η επίδοση από τη νομική υποστήριξη του συλλόγου και η δημοσιοποίησή του, μιας και μεσολαβεί Σαββατοκύριακο. 

Ο πρόεδρος και το ΔΣ 

Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης 

 Πηγή: www.drt915.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια