Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το κυνήγι

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αρθούν οι υφιστάμενες απαγορεύσεις στο κυνήγι και το ψάρεμα στα προσεχή στάδια χαλάρωσης, εάν το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χ. Ταραντίλης απαντώντας σε ερώτηση του CNN Greece 
Ερωτηθείς για τις έντονες αντιδράσεις από συλλόγους, ενώσεις και φορείς, που επιμένουν ότι η διατήρηση των περιορισμών έναντι της απελευθέρωσης άλλων δραστηριοτήτων -που όπως υποστηρίζουν- ενέχουν μεγαλύτερο επιδημιολογικό ρίσκο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης: 
«Όπως έχουμε πει πηγαίνουμε βδομάδα βδομάδα. Ανοίγουμε πολύ προσεκτικά και με ασφάλεια. Αυτό που γίνεται είναι να συλλέγουμε δεδομένα. Η επιτροπή τα αναλύει τα αξιοποιεί, εισηγείται και η κυβέρνηση αποφασίζει», είπε ο κ. Ταραντίλης. 

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση είχε ανακοινώσει τη διατήρηση της εξαίρεσης για το κυνήγι αγριογούρουνων στις Περιφερειακές Ενότητες Ροδόπης, Έβρου και Ξάνθης
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο μετά από εισήγηση της Επιτροπής των Ειδικών, παρατείνονται τα υφιστάμενα μέτρα για ακόμα μία εβδομάδα.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια