Συνάντηση Με Την Βουλευτή Ηλείας Κα Αυγερινοπούλου είχε η Γ.Κ.Ο.Π

Τους εντόνους προβληματισμούς τους από τη διαχείριση του θέματος των κυνηγών κατά την περίοδο της πανδημίας θέλησαν να μεταφέρουν κατά τη συνάντηση τους με την βουλευτή Ηλείας κα. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπουλου, τα μέλη του Δ.Σ. της Γ.Κ.Ο.Π., συζητώντας παράλληλα και για άλλα φλέγοντα ζητήματα όπως αυτό του κυπαρισσιακού κόλπου που δεν επιτρέπει στους κυνηγούς ελευθεριά δράσης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γ. ΚΟΠ

«Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου ευχαριστεί θερμά την Βουλευτή του Νομού Ηλείας κα Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου για την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 στον Πύργο με την διοίκηση της Γ΄ΚΟΠ εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Γραμματσούλια, τον Γεν. Γραμματέα κο Παπαδάτο Ανδρέα και το μέλος Αναστασόπουλο Σπύρο παρουσία και των προέδρων των Κυνηγετικών Συλλόγων.

Ο πρόεδρος της Γ΄Κ.Ο.Π. εξέφρασε την αγανάκτηση των 30000 κυνηγών μελών της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου για τον άδικο και μονομερή αποκλεισμό που υφίστανται οι κυνηγοί από τα μέτρα κατά της πανδημίας, ενώ στηλίτευσε ιδιαίτερα την αδιάλλακτη αλλά και εχθρική στάση της κυβέρνησης απέναντι στην κυνηγετική δραστηριότητα. Επίσης, με την ευκαιρία της συνάντησης συζητήθηκε και το φλέγον ζήτημα του ατεκμηρίωτου αποκλεισμού του κυνηγίου από περιοχές του Κυπαρισσιακού Κόλπου στον βωμό της ανάπτυξης και όχι της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.

Η κα Αυγερινοπούλου δεσμεύτηκε όπως πραγματοποιηθεί παρουσία της συνάντηση για το θέμα με τον πρωθυπουργό ενώ επισήμανε ότι αν και αφορά κυρίως την εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων θεωρεί ότι καθώς υπάρχει πολύ χαμηλό επιβαρυντικό φορτίο του ιού δύναται να αναθεωρηθούν τα μέτρα που θα ισχύσουν μας στις περιοχές μας».


Βίντεο από το orttvgrΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια