Πολάκης: Ας μου πει κάποιος γιατί απαγορεύεται το ψάρεμα και το κυνήγι;


 Τι αναφέρει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτικής Συμμαχία για νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τον περιορισμό του κορονοϊού

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Παύλος Πολάκης, στρέφεται για μια ακόμη φορά κατά της κυβέρνησης, λόγω και συγκεκριμένων αποφάσεων για τα νέα μέτρα που αφορούν την πανδημία του κορονοϊού ,σχετικά με την παράταση του lockdown με αυστηρούς περιορισμούς σε όλη τη χώρα έως και το πρωί της Δευτέρας (11/01). Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στέκεται στο ψάρεμα και στο κυνήγι.

Γράφει:

«ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΗ Η ΑΠΟΡΙΑ!!! Μας εξηγεί κάποιος από την «Επιστημονική επιτροπή» γιατί απαγορεύεται ψάρεμα και κυνήγι, όταν επιτρέπεται, ποδηλασία, πεζοπορία, αναρρίχηση τρέξιμο κλπ κλπ;;;;;; 

ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΠΙΑ!!!!!!». 

 Από κάτω μάλιστα παραθέτει το κείμενο ενός διαδικτυακού του φίλου ο οποίος ασχολείται με το ψάρεμα και αναφέρει επί λέξει: «Σε δυο μέρες κλείνουμε δυο μήνες καραντίνα και μακριά από τη θάλασσα και δεν έχει βγει ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος να μας πει με πια λογική να μην μπορεί να πάει ο κυνηγός με το σκύλο του στο βουνό και ο ψαράς με τη βάρκα του στη θάλασσα !!! ΑΠΑΙΤΩ κάποιος να μου το εξηγήσει , δέχομαι τη πανδημία και την ανάγκη λήψη μέτρων, πειθάρχησα, αλλά ΑΠΑΙΤΩ κάποιος υπεύθυνος να μου εξηγήσει για να καταλάβω γιατί δε μπορώ να πάρω τη βάρκα μου και να πάω ΜΟΝΟΣ μου στη θάλασσα και πως αυτό θα συμβάλει στη μετάδοση του ιού. Για να μπορέσω και σαν επαγγελματίας να ταχτοποιήσω συνειδησιακά γιατί αυτούς του δυο μήνες έπρεπε να βαράω μύγες στο μαγαζί μου εγώ και εκατοντάδες συνάδελφοι, ωφέλησε ότι δε πήγαν οι ψαράδες στη θάλασσα και οι κυνηγοί στο βουνό, εγώ λέω από καθόλου ως απειροελάχιστο !! Κύριοι της κυβέρνησης εκλέχτηκε για να βρίσκετε λύσεις για προστατεύεται την υγεία του πολίτη ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ, αρχίζω και αμφιβάλω αν πετύχατε αυτό το σκοπό σε τούτη τη κρίση».

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια