Εξώδικο από τον ΚΣ Κέρκυρας για την απαγόρευση του κυνηγίου

 
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κέρκυρας ανακοίνωσε στην σελίδα του στο facebook, ότι επέδωσε, με Δικαστικό Επιμελητή στο Γραφείο του στην Αθήνα, Εξώδικη Δήλωση κατά του Υφυπουργού κ. Χαρδαλιά.

Η ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου, Γιώργος Μαυρόπουλος, αναφέρει τα εξής:

«Οι νομικοί μας σύμβουλοι Σπυρίδων Μαυρόπουλος & Νικόλαος Ράλλης, επεξεργάζονται όλα τα νομικά εργαλεία και έχουν εξουσιοδοτηθεί εν λευκώ από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για τις περεταίρω ενέργειες προσφυγής στην Ελληνική Δικαιοσύνη, αφού έχουν διαπιστώσει πως κατά την διάρκεια αυτών των 2,5 μηνών έχουν συντελεστεί κατά των κυνηγών σωρεία διακρίσεων, παραβάσεων Συνταγματικών διατάξεων, παραβάσεων του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας, παραβάσεων άσκησης ατομικών δικαιωμάτων και θα ακολουθήσουν αγωγές.

Βέβαια, διαπιστώνουμε πως ο δρόμος που ακολουθούμε είναι σχεδόν απόλυτα μοναχικός. Δεν μας πτοεί Η ηθική και οικονομική δικαίωση για την κυνηγετική οικογένεια είναι  αδιαπραγμάτευτες.
Όλες οι ενέργειες χρηματοδοτούνται από το ταμείο του Κυνηγετικού Συλλόγου Κέρκυρας, τις τσέπες των μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου και αν χρειαστεί και από το υστέρημα των Κερκυραίων κυνηγών, οι οποίοι όμως διαθέτουν περίσσευμα ψυχής και αξιοπρέπειας.
Θα σας έχουμε ενήμερους για τις εξελίξεις.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια