Επιστολή Κ.Σ. Κέρκυρας στην Κ.Σ.Ε


 Κέρκυρα 29-01-2021

Προς Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος Υπόψη Προέδρου κ. Γ. Αραπατζή Κοινοποίηση Ε’ ΚΟ Ηπείρου 


 Κύριε Πρόεδρε, 

 Η Κυβερνητική απαξίωση, η κακοποίηση έως και ο βιασμός της λογικής συνεχίζεται… Θεωρείτε πως η τακτική της μη ρήξης που ακολουθείτε σας δικαιώνει ?

 Κάθε Παρασκευή ζητιανεύουμε το αυτονόητο. Εως πότε? Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κέρκυρας που αρχικά λοιδορήθηκε απέστειλε εξώδικο στον κ. Χαρδαλιά. Ακολουθήσατε τελικά και προσφύγατε στο ΣτΕ. Σωστά, αλλά γιατί όχι εσείς και γιατί όχι νωρίτερα ? 

Μήπως πιστεύετε πως ο κυνηγετικός κόσμος είναι ικανοποιημένος από τους χειρισμούς ? Ποιος ο σχεδιασμός μας ? Ποιά τα επόμενα βήματα ? 

Eμείς κύριε Πρόεδρε έχουμε σχεδιασμό και σας τον θέτουμε υπόψη. Κατ’ αρχήν, όπως από τον Νοέμβριο το μεταφέραμε στον Πρόεδρο της Ε’ ΚΟΗ είναι απαραίτητη μία επιθετική επικοινωνιακή πολιτική, τόσο στα ΜΜΕ όσο και στα έντυπα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και στις ραδιοφωνικές εκπομπές. 

Καθημερινή προβολή του παραλογισμού και της αδικίας που βιώνουμε, του διαχωρισμού αλλά και της παραβίασης των Συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας. Δεύτερος στόχος πρέπει να είναι η αποσύνδεση του κυνηγίου από την εξέλιξη της νόσου, όσο αυτό ασκείται εντός Νομού και με υγειονομικούς περιορισμούς και μέτρα προστασίας. Αν η περίοδος ολοκληρωθεί με απαγόρευση μετακίνησης, τι προσδοκούμε για την επόμενη χρονιά ? 

Tέλος, απαίτηση δημοσιοποίησης ΟΛΩΝ των πρακτικών της επιτροπής Λοιμωξιολόγων από την 6η Νοεμβρίου και μετά. Για όλα τα παραπάνω, αξιοποίηση των δύο επιλογών που μας έχουν απομείνει δηλαδή των προσφυγών κατά κάθε απόφασης (όπως αυτής της παράτασης του αγριόχοιρου –που δεν κάνατε- ή της στείρωσης των σκυλιών μας όταν προκύψει) στην Ελληνική Δικαιοσύνη. 

 Δεύτερη επιλογή η πολιτική λύση. Σωστά, αν και πολύ αργά, αναζητήσατε και βρήκαμε δύο σημαντικούς πολιτικούς συμμάχους, τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και το ΚΚΕ. Ελάτε σε επαφή και με την Ελληνική Λύση του κ. Βελόπουλου και ζητήστε ΑΜΕΣΑ όχι λόγια αλλά, κατάθεση νομοσχεδίου στην Βουλή και πρόκληση ονομαστικής ψηφοφορίας για Κάλυψη του συνόλου των λειτουργικών δαπανών των Κυνηγετικών Οργανώσεων και Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ άδεια θήρας για όσους θεώρησαν φέτος άδεια κυνηγίου 

 Να στηρίξουν δηλαδή έμπρακτα την επιβίωση των Συλλόγων και των Ομοσπονδιών, αλλά και να ζητήσουμε να δικαιωθούν, έστω οικονομικά τα μέλη μας. Η κυνηγετική περίοδος χάθηκε, λίγο ενδιαφέρει πια αν τις επόμενες μέρες επιτραπεί η μετακίνηση…. 

Eίναι αργά. Πολύ αργά. Φροντίστε να διασώσετε το κύρος και την αξιοπρέπεια όλων κυνηγών και να τους δικαιώσετε. Διαφορετικά, δύο είναι τα ερωτήματα, δεν θέλετε ? ή δεν μπορείτε ? 

 Με εκτίμηση 

 Για το ΔΣ 

 Ο Πρόεδρος Γιώργος Α. Μαυρόπουλος

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια