ΚΚΕ: Άρση απαγόρευσης κυνηγιού και ψαρέματος με τήρηση των επιστημονικών πρωτοκόλλωνΣυνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με το Προεδρείο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας

 Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους Θανάση Παφίλη και Νίκο Καραθανασόπουλο συναντήθηκε με το προεδρείο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας. Επίσης, συμμετείχαν μέσω τηλεδιάσκεψης και οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών Μακεδονίας – Θράκης, Θεσσαλίας, Κρήτης και Δωδεκανήσου.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημερώθηκε για τα «σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κυνηγοί και οι συλλογικοί τους φορείς, τα οποία οξύνθηκαν και λόγω της απαγόρευσης του κυνηγιού, με πρόσχημα την πανδημία (του κορονοϊού)».

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, το Κομμουνιστικό Κόμμα τόνισε στους εκπροσώπους της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας ότι «θεωρεί ακατανόητη την κυβερνητική απόφαση για απαγόρευση της κυνηγετικής δραστηριότητας και του ψαρέματος, από τη στιγμή που και οι ίδιοι οι επιδημιολόγοι δε θεωρούν ότι η συγκεκριμένη δραστηριότητα μπορεί να αποτελέσει πηγή μετάδοσης του ιού. Τόνισε ότι, όπως και στο παρελθόν, θα ζητήσει ξανά από την κυβέρνηση την άρση της απαγόρευσης, με την τήρηση όλων των επιστημονικών πρωτοκόλλων».


www.kke.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια