36χρονος πυροβολήθηκε από συγκυνηγό του - νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου 

Άγιο είχε κυνηγός στον Βάλτο που πυροβολήθηκε από συγκυνηγό του

Στο Νοσοκομείο Αγρινίου κατέληξε νωρίτερα σήμερα ένας 36χρονος κυνηγός ο οποίος και τραυματίστηκε από πυροβολισμό 59χρονου κυνηγού στη θέση Φτελιά, στην περιοχή του Βάλτου του Δήμου Αμφιλοχίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress οι δύο άντρες κυνηγούσαν μαζί τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου, όταν κάτω από συνθήκες που ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές, ο ένας πυροβόλησε άθελά του και τραυμάτισε τον άλλον.

Ο τραυματίας κυνηγός στάθηκε τυχερός καθότι ο τραυματισμός του δεν υπήρξε μοιραίος. Μεταφέρθηκε αρχικώς στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και έπειτα στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου και νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση. Αμφότεροι έχουν συλληφθεί από τις αρχές και έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους, καθότι το κυνήγι με βάση τα ισχύοντα μέτρα για την πανδημία του κορωνοϊού απαγορεύεται.

Σε βάρος του 36χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση μέτρων για πρόληψη ασθενειών ενώ σε βάρος του 59χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια σε συνδυασμό με το νόμο περί όπλων. Αμφότεροι, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια