Κ.Σ. Σερρών: Αναστέλλει τη συμμετοχή του σε δράσεις τη Πολιτικής Προστασίας


Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σερρών αναστέλλει τη συμμετοχή των μελών του από τις δράσεις της Γεν. Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, τα συνεργεία δίωξης αγριόχοιρων, τα συνεργεία για την συλλογή δειγμάτων αλεπούς για λύσσα, όπως επίσης και δειγμάτων για την γρίπη των πτηνών Η5Ν1
Με αυτή την ενέργεια η οποία αποτελεί την ελάχιστη αντίδραση στην ρατσιστική αντικυνηγετική και στοχοποιημένη επίθεση εναντίον της κυνηγετικής δραστηριότητας από την Κυβέρνηση, με την αναίτια απαγόρευση μετακίνησης για κυνήγι σε αντίθεση με τα υπόλοιπα αθλήματα πεζοπορία, ορειβασία, ποδήλατο βουνού, μηχανάκια κρος και άλλες αθλητικές δραστηριότητες να βρίσκονται σε πλήρη εξάσκηση με μοναδικό κριτήριο το όπλο.
Ζητούμε ισονομία και δικαίωση με την άμεση άρση απαγόρευσης μετακίνησης των Κυνηγών ώστε μαζί με όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους, να μπορούν να χαρούν την σωματική και ψυχική ηρεμία που τόσο χρειάζονται σε αυτή την δύσκολη χρονική περίοδο που διανύουμε κάτι που μπορεί να προσφέρει μόνο το βουνό και η φύση.

 Η παρούσα επιστολή θα αποσταλεί σε όλους τους εκπροσώπους του κοινοβουλίου του νομού Σερρών και στις αρμόδιες υπηρεσίες του νομού.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια