Ανακοίνωση προέδρου Κ.Σ. Καλαμάτας κατά των μέτρων


 Συνάδελφοι κυνηγοί, δυστυχώς για μια ακόμη φορά το κυνήγι κινδυνεύει. Η πολιτεία βρίσκεται απέναντι μας με απαξίωση και αδιαφορία, χωρίς να μας αφήνει κανένα περιθώριο συζήτησης. Οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι είναι κλειστοί. Οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες βρίσκονται σε αναστολή εργασίας.

Όλα αυτά σίγουρα κάπου αποσκοπούν. Προεκλογικά ΟΛΟΙ όσον αφορά το κυνήγι ήταν στο πλευρό μας, τώρα αυτοί οι ίδιοι»σφυρίζουν»αδιάφορα σαν να μην υπάρχουμε. Δεν μας γνωρίζουν πια. Δυστυχώς τα χειρότερα ίσως να μην τα έχουμε δει ακόμα. Συνάδελφοι κυνηγοί ,αυτή την στιγμή δεν πρέπει να υπάρξει διχασμός της κυνηγετικής οικογένειας,πρέπει όλοι να μείνουμε ενωμένοι. Κύριε υπουργέ μην υποτιμάται την λογική μας. Ολόκληρη η Ευρώπη με διαβαθμίσεις κυνηγά.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΗΓΟΙ δεν θα ξεχάσουν την συνεχιζόμενη αδικία με τα αστεία επιχειρήματα που την επιβάλλουν. Δώστε άμεσα λύση έστω και τώρα.

Ο πρόεδρος
Κωνσταντίνος Μούζος.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

1 Σχόλια

  1. Πρόεδρε Καλαμάτας καλά τα λες μήπως πρέπει να κάνουμε κίνηση να κάνουμε κάποιο κόμμα,τον Ιανουάριο κατεβαίνουν οι ζωοφιλοι σε κόμμα δεν λέει σε κανένα ν τίποτα αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή