Ευρυτανία: Πέθανε ο 52χρονος που τον πυροβόλησε ο αδερφός του στο κυνήγι


Τραγωδία σημειώθηκε, το πρωί του Σαββάτου στην Ευρυτανία, σε περιοχή μεταξύ των χωριών Χόχλια και Βράχα.

Πυροβολημένος στο κεφάλι και πεσμένος σε χαράδρα στην Ευρυτανία, βρέθηκε ένας άνδρας, ενώ υπήρξε και μεγάλη επιχείρηση διάσωσης, ώστε να μεταφερθεί εγκαίρως στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πυροβολήθηκε από το όπλο του αδερφού του και μετά από τον εξοστρακισμό σφαίρας.

Η σφαίρα δεν βρήκε το θήραμα, αλλά το κεφάλι του άτυχου άνδρα. Οι δύο άνδρες είναι κοντά στην ηλικία των 50 ετών και βρέθηκαν στην περιοχή για κυνήγι. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε ζωντανός άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, αλλά σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Μάλιστα, οι γιατροί αξιολόγησαν απαραίτητη τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο της Λαμίας για τη νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε και κατέληξε το βράδυ του Σαββάτου, αφού το τραύμα του ήταν πολύ σοβαρό.

Τραγική φιγούρα ο αδερφός του που τον πυροβόλησε αφού τον πέρασε για θήραμα. Πληροφορήθηκε το θάνατο του αδερφού του κρατούμενος στο Α.Τ. Καρπενησίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν αντιλήφθηκε το τι είχε συμβεί, προσπάθησε να κάνει κακό και στον ίδιο του τον ευατό. Είναι θέμα χρόνου να αφεθεί ελεύθερος μετά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια του.

https://tvstar.gr/ 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια