ΚΥΠΡΟΣ: Πρόστιμο €3000 σε λαθροκυνηγό


Με εξώδικο χρηματικό πρόστιμο ύψους 3,000 ευρώ καταγγέλθηκε 57χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε από μέλη της Υπηρεσίας Θήρας Κύπρου, να κυνηγά σε περιοχή της Μόρφου χωρίς να είναι κάτοχος άδειας κυνηγίου. 
Τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας εντόπισαν τον 57χρονο σε περιοχή στον Αστρομερίτη όπου επιτρέπεται το κυνήγι, ωστόσο ο 57χρονος κατείχε κυνηγετικό πυροβόλο όπλο χωρίς άδεια κατοχής του κυνηγετικού όπλου και κυνηγούσε χωρίς άδεια κυνηγού. 
Ο ίδιος κατείχε αριθμό φυσιγγίων και τρία φρεσκοσκοτωμένα πουλιά, ενώ μαζί του βρισκόταν ο ιδιοκτήτης του κυνηγετικού όπλου, ηλικίας 58 χρόνων, επίσης κυνηγός. 

Οι δύο τους οδηγήθηκαν για εξετάσεις στον Αστυνομικό Σταθμό Περιστερώνας, όπου ο 57χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής κυνηγετικού πυροβόλου όπλου και παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, ενώ ο 58χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για το ότι επέτρεψε στον πρώτο να κατέχει το κυνηγετικό όπλο του.

Την ίδια ώρα, ο 57χρονος καταγγέλθηκε με εξώδικο χρηματικό πρόστιμο 3,000 ευρώ, για το ότι κυνηγούσε χωρίς να κατέχει άδεια κυνηγίου.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια