Γενική στοχοποίηση του κυνηγίου από τα Μ.Μ.Ε

Συστηματικά τις τελευταίες ημέρες τα μεγάλα ΜΜΕ βάλουν κατά του κυνηγίου, βαφτίζοντας κυνηγό οποιονδήποτε εντοπίζεται, να κινείται στην ύπαιθρο. 
Η τελευταία, άδικη και απερίσκεπτη στοχοποίηση των κυνηγών ξεκίνησε με αφορμή τον εντοπισμό 9 ατόμων σε ταβέρνα (ή χασάπικο σύμφωνα με κάτοικο) στις Σέρρες, που έτρωγαν και μοίραζαν θηράματα. 
Από τότε έχει ξεκινήσει μια μεθοδευμένη επίθεση κατά των κυνηγών, χρησιμοποιόντας τη δοκιμασμένη συνταγή της λασπολογίας και των ψευδών ειδήσεων! 

Αποκορύφωμα όλου αυτού είναι το παρακάτω δημοσίευμα που κάνει το γύρω του διαδικτύου και προετοιμάζει το έδαφος για βαριές ποινές κατά των κυνηγών:

 Αγνοούν τα μέτρα και πάνε για κυνήγι εν μέσω lockdown: 21 νέες συλλήψεις κυνηγών στη Βόρεια Ελλάδα 
 Σε 21 συλλήψεις κυνηγών στη Βόρεια Ελλάδα προχώρησαν το Σαββατοκύριακο οι αστυνομικές Αρχές, την ώρα που οι νεκροί και οι διασωληνώσεις στην ευρύτερη περιοχή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ολοένα και αυξάνονται.
 Μετά την σύλληψη 9 κυνηγών στη Δράμα την προηγούμενη εβδομάδα, το Σαββατοκύριακο που πέρασε άλλοι 21 κυνηγοί σε πραγματικά εξαιρετικά επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές της Βόρειας Ελλάδας συνελήφθησαν και τους επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα. 
 Συγκεκριμένα μετά από συντονισμένες επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ:
 
Στην Δ.Α. Σερρών βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε 7 κυνηγούς 
Στην Δ.Α. Κιλκίς βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε 2 κυνηγούς 
Στην Δ.Α. Πιερίας βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε 6 κυνηγούς. 
Στην Δ.Α. Δράμας βεβαιώθηκε παράβαση σε 1 κυνηγό 
Στην Δ.Α. Ξάνθης βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε 2 κυνηγούς 
Στην Δ.Α. Μαγνησίας βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε 3 κυνηγούς 

Με δεδομένη την κατάσταση που διαμορφώνεται πλέον είναι έντονη η συζήτηση στους κόλπους της κυβέρνησης για αυστηροποίηση των ποινών για τους παράνομα κινούμενους κυνηγούς που ενδέχεται να φτάσει ακόμη και στην ανάκληση των αδειών τους για 3 ή 5 χρόνια.
Γράφουν για 21 συλλήψεις κυνηγών σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, ενώ σε αυτά τα άτομα έχει γίνει μόνο βεβαίωση παράβασης της απαγόρευσης κυκλοφορίας και τους έχει επιβληθεί πρόστιμο 300 ευρώ. Κανένας δεν έχει συλληφθεί. Και από αυτούς μόνο οι 9 είναι αποδεδειγμένα κυνηγοί που ασκούσαν το νόμιμο χόμπι τους, άλλα συναθροίστηκαν με λάθος τρόπο.

Αν αντιγράψει και αναζητήσει κάποιος τον τίτλο σου παραπάνω δημοσιεύματος στο διαδίκτυο, θα διαπιστώσει πως 34 μεγάλοι και μεσαίοι ιστότοποι, αναμεταδίδουν αυτό το άρθρο, αυτούσιο, χωρίς να αλλάζει ούτε λέξη.
Αναρωτιόμαστε λοιπόν, αν έχουν λάβει το εν'λόγο άρθρο έτοιμο, από κάποιους και βάλουν κατά του κυνηγίου, ή αν απλώς το επίπεδο και η φερεγγυότητα των δήθεν μεγάλων σελίδων είναι μόνο να κάνουν αντιγραφή και επικόλληση, σε ότι βρίσκουν έτοιμο στο Google.

Ότι και να συμβαίνει τους ενημερώνουμε πως:
⃗ Οι κυνηγοί θα συνεχίσουμε αυτή την προαιώνια δράση και τη εθελοντική συνδρομή μας στην αναχαίτιση των νόσων της πανίδας μας, στερώντας ίσως, από φαρμακευτικές και ΜΚΟ δεκάδες εκατομμύρια. 
⃗ Θα συνεχίσουμε να συνδράμουμε στις κατασβέσεις των πυρκαγιών που καίνε τα βουνά μας, εκεί που μετά ξεφυτρώνουν ανεμογεννήτριες, δρόμοι και οικοδομές.
⃗ Θα ερχόμαστε για πάντα, σε πραγματική επαφή με την φύση, οξύνοντας ένστικτα & αντίληψη και δεν σπαταλήσουμε τον χρόνο μας βλέποντας τις εκπομπές τους και τις ιστοσελίδες τους.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια