Κοινή δήλωση των Κυνηγετικών Συλλόγων Ν. Μεσσηνίας για το lockdown


 Οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι του Νομού Μεσσηνίας εκπροσωπώντας όλους τους κυνηγούς του Νομού ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ για την απόφαση που πάρθηκε από την πολιτεία στις 6/11/2020 στο να διακοπεί το κυνήγι σε ολόκληρη την χώρα.

Οι κυνηγοί όλης της Μεσσηνίας εκφράζουν έντονα τα παράπονα τους γιατί το κυνήγι πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο στην ύπαιθρο χωρίς αυτό να μπορεί να συντελέσει στην μετάδοση του ιού covid 19.

Οι 6.000 Μεσσήνιοι κυνηγοί σε κάθε έξοδο τους δαπανούν μεγάλα χρηματικά ποσά στηρίζοντας έτσι την τοπική και όχι μόνο οικονομία.

Είναι αυτοί που πάντα πρώτοι επεμβαίνουν κατασταλτικά προκειμένου να προστατεύσουν την χλωρίδα και την πανίδα του τόπου μας.

Επίσης ζητάμε από όλους τους Βουλευτές του Νομού Μεσσηνίας και αυτοί από την μεριά τους να βοηθήσουν ώστε το κυνήγι να εξαιρεθεί από το ολικό lockdown.

Τέλος ένα πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την απαγόρευση φέρει η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος η οποία δεν ήταν καθόλου δυναμική στις διεκδικήσεις των Ελλήνων κυνηγών και με λάθος χειρισμούς δεν κατάφερε να διασφαλίσει την άσκηση θύρας.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΗΓΟΙ δεν έχουν μόνο υποχρεώσεις αλλά και ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ.

Ο πρόεδρος Καλαμάτας
Μούζος Κωνσταντίνος

Ο πρόεδρος Μεσσήνης
Καραμπάγιας Σπύρος

Ο πρόεδρος Μελιγαλά
Αντωνακόπουλος Φώτης

Ο πρόεδρος Πύλου
Πανταζόπουλος Ιωάννης

Ο πρόεδρος Χαρακοποιού
Σπάλας Αποστολής

Ο πρόεδρος Κυπαρισσίας
Πανουσιόπουλος Γιώργος

Ο πρόεδρος Γαργαλιάνων
Λουμιώτης Φώτης

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια