Εύβοια: 3ετής απαγόρευση θήρας σε τρεις περιοχές


Σε τριετή απαγόρευση της θήρας σε τρεις περιοχές των δήμων Κύμης – Αλιβερίου και Καρύστου, λόγω των δασικών πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν το περασμένο καλοκαίρι, προχώρησε το Δασαρχείο Αλιβερίου.

Συγκεκριμένα για τις κυνηγετικές περιόδους: 2020-2021, 2021-2022, 2022-2023
σε έκταση συνολικού εμβαδού 5.713,33 στρ. που περιλαμβάνει την καμένη έκταση, από πυρκαγιά καθώς και τη μη καμένη έκταση περιφερειακά αυτής, στις περιφέρειες των Τοπικών Κοινοτήτων Κοινοτήτων Στουππαίων, Παραδεισίου και Δημοτικής Κοινότητας Μαρμαρίου της Δημοτικής Ενότητας Μαρμαρίου του Δήμου Καρύστου Π.Ε. Εύβοιας, περιοχής αρμοδιότητας Δασαρχείου Αλιβερίου.

Επίσης σε έκταση, εμβαδού 12.146 στρ., που περιλαμβάνει την καμένη έκταση, από τις πυρκαγιές καθώς και τη μη καμένη έκταση περιφερειακά αυτών, στις περιφέρειες των Τ.Κ. Θαρρουνίων, Τραχηλίου, Κρεμαστού, Μακρυχωρίου & Μανικίων των Δ.Ε. Ταμυνέων & Κονιστρών του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου.

Και σε έκταση, εμβαδού 5.713 στρ., που περιλαμβάνει την καμένη έκταση, από πυρκαγιά  καθώς και τη μη καμένη έκταση περιφερειακά αυτής, στις περιφέρειες των Τ.Κ. Στουππαίων, Παραδεισίου και Δ.Κ. Μαρμαρίου της Δ.Ε. Μαρμαρίου του Δήμου Καρύστου.

Τέλος σε έκταση εμβαδού 12.507 στρ., που περιλαμβάνει την καμένη έκταση, από πυρκαγιά, καθώς και τη μη καμένη έκταση περιφερειακά αυτής, στις περιφέρειες των Τ.Κ. Γαβαλά, Αγ. Γεωργίου, της Δ.Κ. Αυλωναρίου, των Δ.Ε. Ταμυνέων & Αυλώνος του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια