Τραγωδία στο Πήλιο - Νεκρός 32χρονος κυνηγός στις Μηλιές



 Τραγική κατάληξη είχε η ιδέα τριών φίλων να πάνε για κυνήγι στην ευρύτερη δασική περιοχή των Μηλεών του Πηλίου, αφού λίγο μετά το μεσημέρι, ο ένας εκ της παρέας πυροβόλησε τον άλλο φίλο, νομίζοντας ότι είναι αγριογούρουνο.

Το θύμα, 32 ετών, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το "Αχιλλοπούλειο" Νοσοκομείο Βόλου δέχθηκε τα δράμια στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρότατα. Οι δύο φίλοι του, είδαν ασθενοφόρο που κινούνταν στη διαδρομή Ζαγορά – Τσαγκαράδα προκειμένου να παραλάβει ένα ασθενή με παθολογικό πρόβλημα, και το σταμάτησαν, καλώντας απεγνωσμένα σε βοήθεια.

Το ασθενοφόρο παρέλαβε τον τραυματία και άμεσα και αμέσως στήθηκε επιχείρηση από το ΕΚΑΒ ώστε Μονάδα με γιατρό να φύγει από το Νοσοκομείο Βόλου και να συναντηθεί στη διαδρομή με το ασθενοφόρο με τον τραυματία από τις Μηλιές, προκειμένου να τον παραλάβει. Τα δύο ασθενοφόρα συναντήθηκαν και επί τόπου έγιναν μεγάλες προσπάθειες από τα πληρώματα και τον γιατρό και την παροχή βοήθειας αλλά δυστυχώς  ο τραυματίας κατέληξε καθ΄οδόν προς το "Αχιλλοπούλειο" Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 32χρονος είχε κρυφτεί σε μεγάλους θάμνους και ο φίλος του νομίζοντας ότι κινείται κάποιο αγριογούρουνο πυροβόλησε προς το μέρος του με το τραγικό αποτέλεσμα.

Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου


Πληροφορίες: zougla.gr taxydromos.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια