Οι Κύπριοι κυνηγοί ζητούν εξαίρεση από την απαγόρευση κυκλοφορίας. Εμείς;


Αντιδρούν οι κυνηγοί για τα νέα μέτρα και την απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι τις 5 το πρωί και ζητούν εξαίρεση. 

Αντιδρούν οι κυνηγοί για τα νέα μέτρα και την απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι τις 5 το πρωί και ζητούν εξαίρεση από τον Υπ. Υγείας. 
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους δεν πήραν καμία απάντηση από τον Υπ. Υγείας στην επιστολή που απέστειλαν ως εκ τούτου ετοιμάζονται για δυναμική κινητοποίηση έξω από το Προεδρικό την Τετάρτη 28/10. 
Την ερχόμενη Κυριακή 1/11 είναι η πρώτη Κυριακή για κυνήγι λαγού και πέρδικας στην Κύπρο.

Η ανακοίνωση 

Στις 28 Οκτωβρίου όλοι έξω από το προεδρικό για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα 
 Δυστυχώς μέχρι σήμερα τα Αρμόδια Υπουργεία δεν ανταποκρίθηκαν στις επιστολές και εκκλήσεις μας για εξαίρεση των κυνηγών από τα πρόσφατα διατάγματα. Ανούσια και αδικαιολόγητα τα νέα διατάγματα αδικούν τους κυνηγούς και ψαράδες κατόχους άδειας κυνηγίου και ψαρέματος. 
 Θέτουν τους κυνηγούς και ψαράδες σε ψυχολογική πίεση, σε κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος συνεπεία της πίεσης του χρόνου για να βρίσκονται στην ώρα τους στο βουνό ή την θάλασσα και παράλληλα τους στερούν τα νόμιμα δικαιώματα τους για τα οποία έχουν πληρώσει τις σχετικές άδειες. Όλα αυτά χωρίς καμία εξήγηση και χωρίς καμία δικαιολογία και απαξιώντας να απαντήσουν σε πέραν των 60 000 συμπολιτών μας που επηρεάζονται από αυτή τους την απόφαση. 
 Καλούμε όλους τους νόμιμους κυνηγούς και ψαράδες, όλα τα μέλη του Κινήματος μας, όλα τα μέλη των κυνηγετικών συλλόγων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κυνηγίου, όλα τα μέλη των ομίλων ερασιτεχνικής αλιείας, όλους όσους θέλουν να διαμαρτυρηθούν για τις παραλογίες στα διατάγματα και αδικίες, όπως προσέλθουν με την μάσκα τους την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου και ώρα 17,00 έξω από το προεδρικό μέγαρο για να διαμαρτυρηθούμε. 

 Για να φωνάξουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο ΟΧΙ . 
ΌΧΙ στις επιπόλαιες αποφάσεις από τους αρμοδίους, 
ΌΧΙ στην απαξίωση των Υπουργείων και του Υπουργού στις χιλιάδες του κόσμου που επηρεάζεται, 
ΌΧΙ στην στέρηση των ανθρώπων που αγαπούν την φύση να είναι κοντά στην φύση. 
 Ακόμη και σε περιόδους ολικού LOCK DOWN η παρουσία των ατόμων στην φύση σε ατομικό, οικογενειακό, η στενό φιλικό επίπεδο δεν αποτελεί κίνδυνο για κανένα τηρουμένων των σωστών μέτρων. 
Η φύση και το περιβάλλον μόνο καλό μπορούν να μας προσφέρουν και σε σωματικό και σε ψυχολογικό επίπεδο. Έφτασε η ώρα να αντιληφθούν κάποιοι ότι δεν θα είμαστε πλέον τα σιωπηλά θύματα της οποιασδήποτε μη τεκμηριωμένης θέσης . Δεν θα ανεχθούμε την απαξίωση και την έλλειψη σεβασμού. Είναι χρέος όλων μας να τους δείξουμε την δύναμη των ανθρώπων που ασχολούνται με την φύση. 
Έφτασε η ώρα να καταλάβουν ότι το Κυνήγι και το Ψάρεμα για εμάς δεν είναι απλά ένα χόμπι είναι τρόπος ζωής . 

Παρακαλώ μεταδώστε το μήνυμα. 


 Γραφείο Τύπου Κ.Ε.Κ.Κ



ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια