Σεμινάριο από τον Κ.Σ.Αμπελοκήπων

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 «Κυνοφιλικό Σεμινάριο – Σεμινάριο Ασφαλούς Χρήσης Όπλου – Σκοπευτικός Αγώνας από τον Κ.Σ.Αμπελοκήπων - 5ο Κυνηγετικό Αντάμωμα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”»

 Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης οργάνωσε για μία ακόμη φορά το Κυνηγετικό Αντάμωμα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», παρά την πολύμηνη αναβολή λόγω των προβλημάτων του κορωνοϊού. 

Το 5ο Κυνηγετικό Αντάμωμα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 στο χώρο του Σκοπευτηρίου στο Δρακόντιο Λαγκαδά. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με σεμινάριο επιμόρφωσης για κυνόφιλους και αφορούσε σκύλους που ανήκουν στις ομάδες 6, 7 και 8. Έμφαση δόθηκε στον Ελληνικό Ιχνηλάτη αλλά και στα Θηραματοφόρα Λαμπραντόρ, ενώ χρόνος διατέθηκε και για όλους τους δείκτες. Εισηγητής του σεμιναρίου ο γνωστός κριτής Γιάννης Φραγγίδης και ο Γεννάδιος Κωνσταντινίδης (Εκτροφείο Λάμπραντορ "Χρυσόμαλλο Δέρας"). 


Ο Αναστασιάδης Τάσος (εκτροφείο ελληνικού ιχνηλάτη "Γιατάκι της Αυγής") παρουσίασε ένα υπέροχο δείγμα της φυλής. Το πανέμορφο σέττερ παρουσίασε ο Θανάσης Τσαμπάζης γνωστός κυνόφιλος, ενώ την παράσταση έκλεψε το μικρό επανιέλ μπρετόν της Μαρίας Αυτζίδου.

 Γίναμε όλοι σοφότεροι. Ακολούθησε το σεμινάριο που αφορούσε την ασφαλή χρήση του όπλου και απευθυνόταν κυρίως στους νέους κυνηγούς. Τέλος, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε ο σκοπευτικός αγώνας που έγινε στη μνήμη των μελών του Κ.Σ. Αμπελοκήπων Οδυσσέα Κούση και Χρήστου Τατάλια.

 Εδώ βοήθησε τα μέγιστα ο σκοπευτής Μιχάλης Πολυτάνος. Ξεχώρισαν οι πετυχημένες γυναικείες συμμετοχές αλλά και η μεγάλη σκοπευτική ικανότητα του Γιάννη Φραγγίδη. Αμέσως μετά μοιράστηκαν πολλά δώρα που κληρώθηκαν για τους σκοπευτές.


 Ο Πρόεδρος του συλλόγου απένειμε τιμητικές πλακέτες στις συζύγους και τα παιδιά των αγαπημένων συναδέλφων που χάθηκαν άδικα σε νεαρή ηλικία. Είχαν προλάβει να αφήσουν το κυνηγετικό τους στίγμα και ήταν υπέροχοι άνθρωποι. Αιωνία τους η μνήμη, θα τους θυμόμαστε πάντα με αγάπη! 


Ευχαριστούμε τους δωροθέτες:

-- Πολυτάνο Μιχάλη Mechanika 6949863586 

 -- PET SHOP VAVAROUTAS Περαία 6974665360 

 -- Φραγγίδη Γιάννη 6932390071 

 -- ΚΑΡΔΑΣΗΣ Ζαχαροπλαστεία 6979448503

-- CRAZY HOLIDAS Μιχάλης Πεζίκογλου

-- Το κυνηγετικό κατάστημα HOBBY Καρασσαβίδη για τα φυσίγγια που μας πρόσφερε. 


Την εκδήλωση φιλοξένησε το Σκοπευτήριο του Δρακόντιου και μάλιστα συνέδραμε τα μέγιστα ο πρόεδρός του κ. Βαγγέλης Καλούμενος, ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους και δυο πρώην πρόεδροι του συλλόγου μας (Α. Γιαπουτζής και Ν. Καλογεράκος). 


 Από το Γραφείο Τύπου του Κ.Σ.Α., 

Χρήστος Κυρκενίδης, Δασολόγος MScΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/9/20, 1:33 π.μ.

    Μπράβο παιδιά.
    Ο δικός μας συλλογος ούτε χοροεσπερίδα δεν κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή