Καταγγελία για απειλές κατά της ζωής του από Έλληνα εκτροφέα

Ο εκτροφέας Ανδρέας Ζάγκλας καταγγέλλει πως δέχεται απειλές κατά της ζωής του επειδή έθεσε υποψηφιότητα για την διοίκηση του Ομίλου Κυνοφίλων Αγγλικών Δεικτών Ελλάδος!!


Δημοσιεύουμε αυτούσια τη δηλωσή του στο Facebook




''Μετά από ένα μπαράζ τηλεφωνικών συζητήσεων, συγκρούσεων και αντικρούσεων που έλαβαν χώρα μετά την κατάθεση της υποψηφιότητας μου για τις αρχαιρεσίες στον ΟΚΑΔΕ στις 11/07/2020, μέσα από τις οποίες κατέστη ακόμα πιο εμφανές ποιοί φίλοι είναι αληθινοί και ποιοί όχι, δεν περίμενα ποτέ ότι θα έφθανε η ώρα που θα απειληθεί η ζωή εμού και της οικογένειάς μου για ’’χάρη’’ της κυνοφιλίας. Από το 1998 που βρίσκομαι κοντά στον όμιλο με όποια διοίκηση και να ήταν καλή ή κακή και πάντα ήμουν ’’αιμοδότης’’ (χρηματικώς). Ό,τι έφτιαξα το έχτισα μόνο με την πλάτη μου και την τσέπη μου και πάντα μόνος μου χωρίς την βοήθεια κανενός. Μετά από τις συνεχείς ανώνυμες τηλεφωνικές απειλές που εδέχθην το τελευταίο διάστημα, γεγονός για το οποίο θα επιληφθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη, εκ των πραγμάτων μου είναι αδύνατον υπό τέτοιες συνθήκες να συνεχίσω και να στηρίζω την υποψηφιότητά μου, όσο και αν αρχικώς προσπάθησα να αγνοήσω τις απειλές αυτές, γιατί έχω οικογένεια και παιδί, τα οποία έχω παραμελήσει για χάρη της ιδέας που λέγεται κυνοφιλία. Θέλησα να βοηθήσω με την 30χρονη εμπειρία μου, αλλά αυτό δυστυχώς μου ‘’απαγορεύτηκε’’.
Δεν πειράζει όμως, ακόμα και πίσω από τις κουρτίνες θα βοηθώ τα νέα παιδιά που ζητούν τη βοήθειά μου. Έτσι αφήνω το πετυχημένο και ικανό ΔΣ (για αυτό άλλωστε έθεσα και υποψηφιότητα) να συνεχίσει το αναγνωρισμένο από όλους έργο και προσδοκώ να φθάσει την Ελληνική κυνοφιλία στην κορυφή. Για όλους αυτούς τους λόγους δηλώνω ότι αποσύρω την υποψηφιότητά μου από τις αρχαιρεσίες του ΟΚΑΔΕ της 11/07/2020 και θα προσφύγω με κάθε νόμιμο μέσο στην αποκάλυψη των ενόχων, οι οποίοι με τις απειλές τους με οδήγησαν σε αυτήν την απόσυρση.΄΄




ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια