'Oχι από το Ελληνικό παράρτημα των Firearms United στην πρόταση της Κ.Σ.Ε.

Θέλουμε σαν Firearms United να εκφράσουμε την απογοήτευσή μας προς τον κ. Αραμπατζή της KΣΕ ο οποίος προσπάθησε να υποχρεώσει χιλιάδες νομίμους κατόχων λειόκανων όπλων να αποκτήσουν είτε κυνηγετική είτε σκοπευτική άδεια προκειμένου να μπορούν να κρατήσουν το όπλο τους. 
Είναι απαράδεκτο το γεγονός να θυσιάζονται ΟΛΑ στον βωμό του χρήματος. Χιλιάδες συμπολίτες μας κατέχουν λειόκανα όπλα σαν κειμήλια, σαν οικογενειακά αντικείμενα και έχουν πάντα την δυνατότητα να γίνουν κυνηγοί ή σκοπευτές εφ όσον το επιθυμούν. 
Η δήμευση της ατομικής τους περιουσίας είναι ΕΓΚΛΗΜΑ το οποίο ευχόμεθα να μην περάσει επ ουδενί λόγω σαν διάταξη γιατί τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά. Στόχος του νομοθέτη είναι να θέτει κατευθυντήριες γραμμές που θα προάγουν την ανάπτυξη της προσωπικότητος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ και όχι η δημιουργία κλειστών καστών με τέλος συνδρομής... 
Ευχόμεθα στους συναγωνιστές κυνηγούς να μεριμνήσουν και να εκφράσουν δια της ψήφου τους την δυσαρέσκεια προς οιονδήποτε πρεσβεύει τέτοιες θέσεις.



Η Firearms United είναι ένα δίκτυο που συγκεντρώνει περίπου 100 εκατομμύρια ιδιοκτήτες πυροβόλων όπλων στην Ευρώπη. Περιλαμβάνουν έφεδρους, κυνηγούς, αθλητικούς σκοπευτές, συλλέκτες, αντιπροσώπους πυροβόλων όπλων, κατασκευαστές, επαγγελματίες ασφαλείας και άλλους.

https://firearms-united.com/

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια