Ο χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου ΜεγαλόποληςΓια ακόμη μια χρονιά ο Σύλλογος Κυνηγών Μεγαλόπολης διοργάνωσε μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση στο κτήμα Μανιάτη, την Κυριακή 1 Μαρτίου.

 Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά, η συμμετοχή των μελών του συλλόγου αλλά και της νεολαίας ήταν πολύ μεγάλη και η ορχήστρα ο Γιάννης Σιέττος, ο Σωτήρης Κόκκορης και η Γιώτα Κόκκορη έκαναν ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα.
 Πολλές παρουσίες στην εκδήλωση από τους κυνηγούς.
Παρόντες πρώην πρόεδροι του Συλλόγου, εκπρόσωποι συλλόγων άλλων πόλεων και ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ. Γραμματσούλιας Παναγιώτης.Το παρόν έδωσαν ο Βουλευτής Γιώργος Παπαηλιού, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Χριστογιαννόπουλος και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Θέμης Σακελλαριάδης με τους αντιδήμαρχους κ.κ. Μανιάτη και Σιέμπο, ο περ. σύμβουλος Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Κώστας Μιχόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κακκαβάς, Καρατζαφέρης, Χίνης και ο πρόεδρος της τοπ.κοιν. Μεγαλόπολης Γιώργος Μπιλίσης.

 Πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο Μάριο Κιντή και τα μέλη του Δ.Σ. για την επιτυχία της εκδήλωσης και όλες τις δράσεις που κάνουν.


 Δείτε βίντεο από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης και αμέσως μετά δείτε τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου αγοράς

 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια